Decizia luată de medici în privința lui Benone Sinulescu. Ce se va întâmpla cu artistul chiar în această săptămână (exclusiv)

Ana Anitoiu 19.07.2021, 19:16

Medicii au luat o decizie în privința lui Benone Sinulescu, la mai bine de o săptămână după ce cântărețul de muzică populară a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgență Arad. Iată ce se va întâmpla cu artistul chiar în această săptămână.

Soția lui Benone Sinulescu, clarificări cu privire la starea lui de sănătate

Nea Beni a fost internat la data de 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, după ce căzuse în locuința sa din comuna Bârzava, aflată la peste 60 de kilometri de capitala de judeţ. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară ar avea probleme cu inima, iar starea lui de sănătate ar fi fost agravată de pandemia de coronavirus.

În ultima perioadă s-a zvonit că Benone Sinulescu ar fi dezvoltat și o formă a bolii Alzheimer. Însă, soția lui a negat acest lucru. Elena Sinulescu a spus că a decis împreună cu artistul să evite internarea într-un spital, optând pentru o clinică privată aflată aproape de casă, deși aceasta nu avea echipamentele medicale necesare tratamentului cântărețului.

Decizia luata de medici in privinta lui Benone Sinulescu. Ce se va intampla cu artistul chiar in aceasta saptamana (exclusiv)
Benone Sinulescu

Ce decizie au luat medicii în privința lui Benone Sinulescu

Acum, colectivul de medici la care a ajuns Benone Sinulescu pe 10 iulie a decis că artistul are mari șanse să fie externat în cea de-a doua parte a acestei săptămâni. Surse medicale au declarat pentru redacția Playtech-Impact că Nea Beni a rămas “conştient şi cooperant” încă de la internare.

“S-a ajuns la concluzia că pacientului nu îi este necesară nici măcar introducerea unui stent. Dacă s-ar fi impus o asemenea variantă, operaţia ar fi putut fi derulată cu mult succes chiar la Spitalul din Arad, care are tot ce-i trebuie pentru tipul ăsta de intervenţii. Dar s-a ajuns la concluzia că nu e absolut obligatorie.

Iar starea sănătăţii lui Benone Sinulescu a rămas constant bună. El a fost conştient încă de la internarea sa. Dacă aceasta nu va cunoaşte modificări esenţiale, pacientul ar putea fi externat curând, cel mai probabil în cursul zilei de joi”, au declarat surse medicale arădene sub acoperirea anonimatului.

Cine ia deciziile pentru sănătatea lui Benone Sinulescu

De asemenea, aceleași surse au spus că în cazul în care ar fi fost nevoie ca Benone Sinulescu să fie transferat la un alt spital, decizia i-ar fi aparținut artistului și nu membrilor familiei sale. Aceasta pentru că Nea Beni a fost mereu conștient.

“Toată lumea a aflat despre cererea familiei artistului, ce a impus medicilor spitalului un embargo asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist. Dacă situaţia sa medicală ar fi impus un alt protocol însă, nu familia ar fi fost prima întrebată, ci însuşi pacientul, fiindcă din fericire acesta a fost mereu conştient şi cooperant.

I s-ar fi explicat avantajele şi dezavantajele, care anume este propunerea medicilor şi s-ar fi luat cea mai bună decizie. În acest moment însă evoluţia stării sale de sănătate e una pozitivă, ceea ce ne bucură pe noi toţi!”, au mai spus sursele medicale despre Benone Sinulescu pentru redacția Playtech-Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...