EXCLUSIV

Benone Sinulescu, pierderi financiare uriașe după ce a ieșit din spital. Ce l-au obligat medicii să facă (Exclusiv)

Simona Ecovoiu, Mihai Roșoiu 28.07.2021, 17:26
Benone Sinulescu, pierderi financiare uriașe după ce a ieșit din spital. Ce l-au obligat medicii să facă (Exclusiv)

Benone Sinulescu se simte mai bine și chiar a fost externat din spital. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară vorbește și este vesel, însă trebuie să se țină departe de pasiunea sa de-o viață: scena și muzica. Medicii i-au interzis efortul, așa că nea Beni trebuie să stea liniștit, chiar dacă pierde o căruță de bani.

Benone Sinulescu, pierderi financiare uriașe după ce a ieșit din spital

Autoritățile au relaxat restricțiile impuse pentru stoparea răspândirii coronavirusului, iar evenimentele au fost reluate în toată țara, inclusiv cele artistice, dar și nunțile. Astfel, Benone Sinulescu pierde foarte mulți bani, deoarece era nelipsit de la festivalurile din țară, dar era chemat de multe ori și la nunți să cânte.

Chiar dacă pierde bani mulți, Benone Sinulesc câștigă o perioadă foarte bună de odihnă. Chiar asta i-au recomandat și medicii: multă odihnă. Soția sa îl protejează și nu îl lasă nici măcar la telefon să vorbească. I-a confiscat telefonul și îl folosește ea, pentru a-și proteja soțul, după cum ne-au declarat apropiați ai artistului.

Benone Sinulescu, pierderi financiare uriase dupa ce a iesit din spital 
Benone Sinulescu, pierderi financiare uriase dupa ce a iesit din spital

”Speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor”

”Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, ne-au spus apropiații solistului de muzică populară.

Apropiații săi nu prea îl mai văd capabil pe Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, să mai fie ce a fost până acum o lună. Aceștia cred că artistul nu va mai cânta, cel pușin anul acesta. Dar câți bani pierde artistul? Ei bine, acesta ar fi câștigat pe an în jur de 60 de mii de ani din evenimentele la care participa.

”El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021”, ne-au mai spus aceleași surse, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce dorință are Benone Sinulescu

Artistul vrea musai să meargă la casa părintească, unde spune că se va reface mult mai repede, deoarece doar acolo este fericit și își poate reîncărca bateriile. Este însă o problemă, deoarece el se află în Arad, iar casa părintească se află la sute de kilometri depărtare, în satul Siriu, Buzău, iar drumul ar fi foarte periculos pentru artistul aflat într-o stare de sănătate precară. Soția sa nici nu vrea să audă.

Benone Sinulescu are o mare dorință, după externare: ”Vrea să fie dus la casa părintească din Siriu, Buzău. Ba chiar, artistul a susținut că doar acolo se simte bine: „Doar acolo mă pot reface, îmi pot încărca bateriile”. Dar e riscant să fie transportat, mai ales acum, pentru că drumul e foarte lung, de sute de kilometri. Soția lui nici nu vrea să audă, vrea ca el să rămână la Arad, unde doctorii îi cunosc istoricul medical”, au mai adăugat, pentru impact.ro, apropiații artistului de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...