Ce fac toate nevestele lui Ilie Năstase după ce se mută în casa acestuia. ”Simțeam energii negative”

Elena Avramescu 31.08.2020, 15:52
Ce fac toate nevestele lui Ilie Năstase după ce se mută în casa acestuia. ”Simțeam energii negative”

Se pare că odată cu fiecare căsnicie nouă din viața lui Ilie Năstase, vila lui din Primăverii primește modernizări. Iar asta din cauză că aproape toate soțiile sale doresc s-o renoveze după bunul plac, cu scopul de a-și pune amprenta asupra casei și de a elimina ”energiile negative”.

Ce fac toate nevestele lui Ilie Năstase după ce se mută în casa acestuia

După ce Brigitte a renovat după Amalia Năstase, de data aceasta Ioana s-a decis să schimbe tot decorul casei, iar asta pentru că actuala lui soție nu se simțea bine acolo, spunând că cele patru foste soții ale lui Ilie Năastase și-au lăsat „energiile negative”.

„Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte”, a declarat aceasta.

Ce fac toate nevestele lui Ilie Năstase după ce se mută în casa acestuia
Ioana Năstase face renovări după urma lui Brigitte

„I-am pus anumite condiții lui Ilie”

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de acum doi ani, imediat după ce fostul mare jucător de tenis a divorțat de Brigitte. Căsătoria civilă a avut loc în aprilie 2019, dar căsnicia lor a fost una cu multe certuri și despărțiri. Se pare că au fost în prag de divorț în primăvara acestui an însă Ilie a reușit să o facă pe Ioana să-și schimbe părerea.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a spus Ioana Năstase pentru Click!, la începutul lui iunie 2020.