Cine este antrenorul spaniol care e gata să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la Dinamo. L-a antrenat pe un internațional român

Marian Cărăvan 26.10.2020, 11:05
Cine este antrenorul spaniol care e gata să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la Dinamo. L-a antrenat pe un internațional român

Dinamo a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat, iar scaunul lui Cosmin Contra se clatină serios. Deja spaniolii au găsit antrenorul care e gata să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la Dinamo.

Cine este antrenorul spaniol care poate ajunge antrenor la Dinamo, în locul lui Cosmin Contra

Dinamo e departe de obiectivul pe care l-a fixat noua conducere a grupării din Ștefan cel Mare. Dinamo se zbate în subsolul clasamentului, având o singură victorie în opt etape din actualul sezon al Ligii 1. Alb-roșii au suferit patru înfrângeri consecutive, ultima fiind pe terenul celor de la Sepsi, scor 0-2. Scaunul antrenorului Cosmin Contra, iar investitorii spanioli par a nu mai avea răbdare. I-ar fi găsit deja înlocuitor lui „Guriță”, un antrenor care vine tot din Spania, la fel ca mulți dintre jucătorii lui Dinamo.

Conducerea lui Dinamo caută soluții de înlocuire a lui Cosmin Contra, iar una dintre ele ar putea fi Jose Luis Oltra, un apropiat al lui Pablo Cortacero, informează GSP. Oltra este acum liber de contract, după despărțirea de Racing Santander, și este o variantă pe care spaniolii o iau în calcul. Acum în vâsrtă de 51 de ani, Jose Luis Oltra a mai pregătit în cariera sa formații precum Levante, Deportivo La Coruna, Almeria, Cordoba sau Granada. Tehnicianul a avut contact cu fotbalul românesc, fiind antrenorul lui Florin Andone la Cordoba, echipă pe care a pregătit-o în perioada iulie 2015 – noiembrie 2016.

Cine este antrenorul spaniol care e gata să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la Dinamo. L-a antrenat pe un internațional român
Jose Luis Oltra (51 de ani), soluția pentru înlocuirea lui Cosmin Contra

Cosmin Contra, apărat de un fost internațional

Un fost internațional român, care a jucat la Dinamo, nu este de acord cu schimbarea lui Cosmin Contra. Florin Prunea e de părere că tehnicianul ar trebui să continue pe banca tehnică a „câinilor”.

„Cred că Cosmin trebuie să continue. E obligația lui să meargă până la capăt. Nu cred că se pune problema de retrogradare. Până la capăt înseamnă să găsească soluții.

Campionatul este lung. E clar că ei trebuie să strângă rândurile. Obiectivul nu poate să fie titlul, va fi intrarea în play-off. Din moment ce plătesc salariile astea, sunt salarii petnru titlu. Cosmin trebuie să strângă rândurile, să aibă discuții cu jucătorii și să meargă mai departe”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Dinamo nu este într-o postură de invidiat. După opt etape din Liga 1 este abia pe locul 14, cu doar cinci puncte. O singură victorie a înregistrat Dinamo în acest sezon, 3-1 cu Gaz Metan, pe terenul formației medieșene. Mai mult decât atât, Dinamo a pierdut ultimele patru partide disputate în campionat: 0-1 cu UTA, 2-3 cu FCSB, 0-1 cu Universitatea Craiova și 0-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Urmăriți Impact.ro și pe