Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte. Ce i-a putut spune o artistă de la noi despre Andra: “Am mai zis asta”

Iancu Andreea 24.04.2021, 09:05

Andra nu este doar una dintre cele mai bune voci din România, ci și o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că a atins culmile succesului o face un reper pentru mulți alți artiști, care se inspiră din piesele cântăreței. Recent, o artistă de la noi a făcut o mărturisire neașteptată despre Andra, lăsându-l pe Cătălin Măruță fără cuvinte.

Ce spune o artistă de la noi despre Andra. Soțul cântăreței a rămas mut de uimire

Dacă cineva își dorește să își antreneze vocea atunci repertoriul Andrei este adesea ales pentru studiu. Considerată una dintre vocile de aut ale țării, Andra este și un artist complet. Dincolo de carisma sa și naturalețea cu care a cucerit publicul, cântăreața este un munte de talent și un exemplu de urmat când vine vorba despre performanțe vocale. De aceea, mulți au luat-o drept model atunci când au decis să pornească în cariera muzicală. De altfel, o artistă de la noi a recunoscut un aspect inedit despre Andra. Theo Rose i-a mărturisit lui Cătălin Măruță într-o ediție recentă a podcastului pe care soțul Andrei îl realizează pe contul său de Youtube, faptul că a studiat Andra, alături de alte soliste din generația sa, pentru a-și antrena vocea.

Am studiat mult Andra. Toată copilăria mea, ca să înţelegi. Mie de asta nici nu îmi vine să cred că sunt astăzi aici. O să povestesc o chestie foarte tare. Am fost la concertul Tradiţional, în public, în rândul al treilea, în centru. La un moment dat şi-a luat reper pe cineva din public, pe mine, rezonam amândouă. Foarte tare a fost. Ea e modelul generaţiei mele. Multe soliste din generaţia mea au studiat după Andra, am mai zis asta. Dacă ea nu ar fi existat, 80% dintre noi am fi cântat mult mai prost.

Theo Rose, invitată la podcastul lui Cătălin Măruță
Theo Rose, invitată la podcastul lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță recunoaște că nu se descurcă la cântat. Cum reacționează Andra când îl aude fredonându-i piesele

Chiar dacă în familia sa se cântă mult, Cătălin Măruță nu este tocmai cel mai priceput cu vocea. Prezentatorul de la Pro TV este înconjurat de oameni talentați, având soția și cumnații cântăreți, însă de el pare să nu se fi lipit talentul. Măruță a recunoscut de curând că ascultă piesele Andrei pretutindeni, dar de fiecare dată când încearcă să cânte este mustrat de către artistă, care nu apreciază calitățile vocale ale soțului său.

Auzim piese la radio, acasă sau în maşină şi încep şi eu să cânt iar ea se întreabă mereu cum reuşesc să cânt atât de prost. Iar eu nu pot să îmi dau seama unde greşesc. Mă înţelegi?! Mie chiar mi se pare că o fac chiar ok. Mă şi ceartă Andra…, spune Măruţă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...