Ce emisiune va prezenta, de fapt, Andreea Mantea la Kanal D. Fanii abia aşteptau această veste

Ioana Bucur 07.03.2022, 15:51
Ce emisiune va prezenta, de fapt, Andreea Mantea la Kanal D. Fanii abia aşteptau această veste

Negocierile au ajuns la final, iar anunțul așteptat cu nerăbdare de fanii vedetei a fost făcut, oficial, de reprezentanții postului. S-a aflat ce emisiune va prezenta, de fapt, Andreea Mantea la Kanal D. Bruneta este entuziasmată să înceapă noul proiect despre care spune că va „rescrie modalitatea de a face reality show”. Ce se știe, până acum, despre „Casa iubirii”, noul show ce va avea premiera, în curând, pe micul ecran.

Ce emisiune va prezenta, de fapt, Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea se pregătește pentru o nouă provocare în fața camerelor de filmat. Vedeta revine pe micile ecrane, ca gazdă a unui reality-show cum nu a mai fost până acum în România.

Emisiunea pe care Andreea Mantea o va prezenta la Kanal D se numește „Casa iubirii”, un dating show ce promite să fie o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori. Bruneta a fost aleasă prezentatoarea acestei emisiuni inspiraţionale şi omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocări.

Vedeta a dezvăluit că este emoționată și fericită că are ocazia să fie implicată în acest nou proiect.

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a declarat Andreea Mantea.

Ce emisiune va prezenta, de fapt, Andreea Mantea la Kanal D. Fanii abia aşteptau această veste
Andreea Mantea

Unde vor avea loc filmările

Emisiunea „Casa iubirii” este o producție realizată integral de Kanal D. Potrivit reprezentanților postului, show-ul va fi unul de anvergură. Filmările se vor desfășura exclusiv în București,  într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Data premierei nu a fost anunțată, deocamdată, de Kanal D, însă fanii vedetei sunt invitați la „întâlnirea cu poveştile extraordinare de viaţă ce se pot transforma în cea mai curată iubire”, iar cei interesați să se înscrie sunt așteptați „în „Casa iubirii”, locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii sa aibă parte de o experienţă memorabilă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...