Andreea Mantea, la proba cântarului. Câte kilograme are, de fapt, vedeta: „Mi-e ruşine cu mine”

Ioana Bucur 11.01.2022, 17:30
Andreea Mantea, la proba cântarului. Câte kilograme are, de fapt, vedeta: „Mi-e ruşine cu mine”

În spatele unui chip zâmbitor se ascunde o adevărată luptă cu propriul corp. Cum a ajuns una dintre cele mai provocatoare femei de la noi din țară să spună că îi este rușine când se uită în oglindă? Andreea Mantea a acceptat să facă, în direct, în platoul unei emisiuni TV, proba cântarului. Câte kilograme are, de fapt, vedeta și ce promisiune a făcut în fața camerelor de filmat.

Andreea Mantea a acceptat proba cântarului

În ultimele luni, fanii și, mai ales, cârcotașii, au asaltat-o pe Andreea Mantea cu aceeași întrebare: dacă este cumva însărcinată cu cel de-al doilea copil. Sătulă de comentariile nesfârșite pe această temă, vedeta a explicat că nu o sarcină este motivul schimbării siluetei sale, ci faptul a luat, pur și simplu, câteva kilograme în plus.

Picătură cu picătură, mesaj după mesaj, paharul s-a umplut. În ediția de marți e emisiunii lui Teo Trandafir, la Kanal D, Andreea Mantea a acceptat proba cântarului. Îmbrăcată și încălțată, bruneta are 66 de kilograme și a făcut deja schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață astfel încât, în doar două luni să dea jos în jur de 14 kilograme

„Mi-e ruşine cu mine. Am vrut să pun poza cu ÎNAINTE şi DUPĂ şi nu am putut! Lăsând la o parte frumuseţea, vreau să fiu sănătoasă. Am început să merg la sala undeva şi am stricat cantarul oamenilor. L-am dat peste cap! Am 66 de kilograme! În două luni, vreau să ajung înapoi la 52 de kilograme. Asta înseamnă cu 14 kilograme mai puţin. Am pe dedesubt ceva care strânge mult, altfel aş avea un butoi în loc de burtă… Dar nu-I problemă, încet, încet voi reveni!

Toată lumea spune că sunt gravidă… Dar eu sunt gravidă de trei ani, se pare! Lumea a fost foarte rea cu mine, mai ales după fotografia pe care am postat-o pe Instagram (n.red. – cea cu rochia roşie). Am rămas blocată când am citit comentariile. M-a deranjat uşurinţa cu care se aruncă vorbele astea.

Totul a plecat de la faptul că nu mai reuşesc să mă mişc, să mă încalţ! Când eram însărcinată puteam să fac asta, nu aveam probleme! Am zis că nu se poate aşa ceva, mi s-a făcut rău când mi-am dat seama!”, a povestit Andreea Mantea, la Teo Show.

Andreea Mantea, la proba cântarului. Câte kilograme are, de fapt, vedeta
Andreea Mantea

„Abia acum am început să mă ridic, să scot capul din pământ…”

Dar cum s-a ajuns aici? Andreea a mărturisit că din toamna anului trecut a început să observe schimbările, dar că, la acea vreme, nu a avut puterea să ia măsuri. În timp ce vorbea despre asta, vedeta a izbucnit în lacrimi, dând de înțeles că a fost implicată într-o relație toxică.

„De prin toamnă am văzut că încep să nu mă mai încapa hainele, dar nu aveam puterea necesară să iau masuri. În viața unui om poate să apară cineva sau o situație care te pune la pământ. Un om care calca pe tine și te bagă în pământ, te doboară.

Abia acum am început să mă ridic, să scot capul din pământ, mi-am dorit mult să vin azi aici să le spun tuturor persoanelor care sunt mai plinuțe să nu bage în seamă nimic din ce li se spune, indiferent cine îi critică”, a spus, cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe