Ce emisiune nouă întră, începând de azi, în grila TVR. Anunțul oficial al Televiziunii Publice

Badea Violeta 06.10.2021, 15:05
Ce emisiune nouă întră, începând de azi, în grila TVR. Anunțul oficial al Televiziunii Publice

Televiziunea Română anunță că va introduce o nouă emisiune în grilă, începând de astăzi, 6 octombrie. Noua producție va difuza reportaje cu foşti sau actuali militari. Iată cum se va numi emisiunea și cine o va prezenta.

TVR va lansa o nouă emisiune

TVR anunță că va lansa o nouă emisiune astăzi, 6 octombrie. Noua producție se numește „Frontul de acasă” și se va difuza pe TVR 1, iar telespectatorii vor putea urmări reportaje cu foşti sau actuali militari, potrivit paginademiedia.ro.

Emisiunea va fi prezentată de Alina Grigore și va fi difuzată în fiecare miercuri, începând cu ora 22:30. Românii din dispora o vor putea umări pe TVR Internaţional, joia, de la ora 13:00, iar la TVR Moldova o va difuza vineri, de la 11:30.

Reprezentanții TVR anunță că în afară de poveştile militarilor, în emisiune vor mai fi prezentate momente ce au marcat istoria și analize de actualitate. Primul reportaj prezintă povestea lui Valentin Popa. Acesta are 33 de ani și este un maistru militar în cadrul Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Bărbatul a avut o carieră strălucită, dar un accident cumplit  i-a schimbat complet cursul vieţii. Cu toate astea, Valentin Popa a rămas în armată și a intrat în echipa militarilor răniţi care practică sport şi dă un exemplu altor oameni.

TVR va lansa o noua emisiune
TVR va lansa o noua emisiune

Grila de toamnă TVR 2021

Încă de la începutul lunii octombrie, TVR a venit cu suprize pentru telespectatorii săi fideli. Dorin Chioţea, noul şef al sportului, a devenit gazda unei emisiuni care abordează teme medicale. Producția se difuzează de luni până miercuri, de la ora 13:00.

De asemenea, reprezentanții TVR au anunțat că matinalul „Cu capu-n Zori” va avea doi noi prezentatori: Anca Mazilu şi Mihai Răzuş. Acesta din urmă a venit în locul lui Dorin Chioţea.

Tot de luna aceasta a început şi o altă emisiune. Este vorba despre „Referendum”, iar gazda emisiunii este Mihai Rădulescu. Formatul emisiunii îl are în centrul atenției pe moderator, acesta fiind „arbitrul”  în confruntarea între două echipe. Cele două se vor „confrunta” de mare actualitate pentru publicul larg.

La final, echipa câștigătoare este aleasă de telespectatori, care îşi pot exprima votul online, pe durata celor două „reprize” ale emisiunii. De asemenea, TVR a lansat și o emisiune despre plante. Este vorba despre „#secretulplantelor”. Gazda emisiunii este Dana Deac, iar producția se difuzează în fiecare sâmbătă dimineaţa.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...