Andreea Marin, anunț important. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la TVR. Vedeta a ținut ca fanii să afle direct de la ea

Stan Filon, Badea Violeta 29.03.2021, 15:14
Andreea Marin, anunț important. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la TVR. Vedeta a ținut ca fanii să afle direct de la ea

Andreea Marin a vorbit deschis despre bucuriile pe care i le aduce emisiunea sa de la TVR2! Cu această ocazie, cunoscuta vedetă a anunțat pe Facebook startul unui nou sezon al emisiunii sale, ”Nu exista nu se poate cu Andreea Marin”.

Andreea Marin, anunț important despre emisiunea ei de pe TVR2

Andreea Marin vine c o surpriză pentru fanii emisiunii prezentate de ea la TVR2. Vedeta a anunțat că startul noului sezon va avea loc pe data de 12 aprilie, dar până atunci, telespectatorii pot vedea emisiunile din sezonul trecut. Mai mult decât atât, emisiunea va apărea pe micile ecrane o zi în plus!

”Bună dimineața, prețuiește viața! Îmi iubesc munca și, deși are un ritm infernal uneori – ca în această săptămână cu câte 3 filmări pe zi de dimineață până seara de luni până vineri – totuși când văd finalul, emisiunea Nu exista nu se poate cu Andreea Marin, cu oamenii atât de frumoși ce ne lasă să fim parte din culisele vieților lor, mi se umple inima de bucurie”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin, anunt important despre emisiunea ei de pe TVR2
Andreea Marin, anunt important despre emisiunea ei de pe TVR2

 

Încep filmările pentru sezonul doi

Se pare că primul invitat al noului sezon va fi Dana Rogoz. Fosta zână a surprizelor a recunoscut că a avut ceva bătăi de cap în timpul interviului cu Dana Rogoz, care are un bebeluș mic și care s-a implicat și el puternic. În plus, cățelul Danei Rogoz s-a îndrăgostit imediat de Andreea Marin.

”Astăzi începem filmările pentru noul sezon al emisiunii care debutează pe 12 aprilie la TV și mă uitam nostalgică pe câteva secvențe de culise. În aceasta, sunt acasă la Dana Rogoz, al cărei cățel s-a îndrăgostit de mine la prima vedere și, recunosc, a fost un sentiment reciproc. Dana era cu fetița ei mică și dulce în brațe și am fi vrut să începem interviul, dar… începe dacă poți! Multe amintiri haioase de acest fel am în memoria mea afectivă și plec chiar acum spre prima filmare a noului sezon, să îmi umplu tolba cu altele, noi.

Până pe 12 aprilie, când începem noua serie #nuexistanusepoate, revenim azi pe micul ecran la ora 18, cum știți, și în reluare la 23, și cu o surpriza: nu doar de luni până joi de această dată, ci inclusiv vineri, cu unele dintre cele mai iubite emisiuni din sezonul trecut. Oameni – inspirație și mărturiile lor extraordinare, va aștept cu mult drag diseară în fața micului ecran, la ora 18 pe TVR2!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...