Ce e obligat să facă iubitul Mariei Constantin pentru artistă. Femeia nu are voie momentan să facă copii

Badea Violeta, Ana Chivu 11.10.2021, 12:28

După două divorțuri, Maria Constantin pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica. Din păcate, cei doi îndrăgostiți mai au de așteptat până ce își vor putea extinde familia, fiindcă vedeta a anunțat că nu are voie momentan să facă copii.

Maria Constantin, îndrăgostită până peste cap de un tânăr afacerist

Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost între 2008 și 2014, cu îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Ciprian Tapota, iar al doilea cu regretatul afacerist Marcel Toader, de care s-a despărțit cu scandal în anul 2017.

Acum, blondina trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert Stoica, un afacerist cu trei ani mai tânăr decât ea. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar s-au mutat deja împreună, se înțeleg excelent și par pregătiți să ducă relația la un alt nivel.

„Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru Playtech.ro.

Ce probleme are Maria Constantin

Deși lucrurile par sa meargă din ce în ce mai bine în viața ei, problemele parcă nu vor să o ocolească pe Maria Constantin. Recent, frumoasa vedetă a făcut un anunț extrem de trist.

Superba blondină a declarat că nu va putea rămâne însărcinată anul acesta, fiindcă a suferit o intervenție chirirgicală la nivelul sânilor, iar medicul i-a interzis să desfășoare anumite activități.

„Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine. Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a spus frumoasa artista pentru Click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...