Ce a făcut Maria Constantin la scurt timp după ce și-a cunoscut actualul iubit. ”A fost atracția foarte mare”

Stan Filon 08.09.2021, 18:43
Ce a făcut Maria Constantin la scurt timp după ce și-a cunoscut actualul iubit. ”A fost atracția foarte mare”

S-a aflat ce a făcut Maria Constantin la scurt timp după ce și-a cunoscut actualul iubit! Interpreta de muzică populară a povestit cum a început povestea de iubire cu tânărul care i-a adus fericire și liniște în viață, chiar când avea mai multă nevoie.

Ce a făcut Maria Constantin imediat după ce și-a cunoscut actualul iubit

Frumoasa Maria Constantin este în al nouălea cer, după ce l-a întâlnit pe Robert Stoica. Iubește și se simte iubită și spune că și-a întâlnit sufletul pereche. Vedeta este pregătită chiar să îmbrace pentru a 3-a oară rochia albă de mireasă. Spune însă că nu vrea valsul mirilor, deoarece este destul de dificil de interpretat. Cu toate acestea, există însă o problemă. Încă nu a fost cerută în căsătorie!

Blondina a fost la o emisiune de televiziune, unde a fost întrebată unde l-a întâlnit pe Robert Stoica. ”La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit.

Ce a facut Maria Constantin imediat dupa ce si-a cunoscut actualul iubit
Ce a facut Maria Constantin imediat dupa ce si-a cunoscut actualul iubit

”A fost atracția foarte mare”

Maria Constantin a sus că Robert a fost mai timid și se gândea că nu ar avea ochi pentru el, însă s-a înșelat amarnic, deoarece cântăreața l-a plăcut imediat. Au intrat în vorbă, au făcut schimb de numere de telefon, apoi au vorbit o vreme, până când au realizat că se potrivesc foarte bine.

”A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin este atât de îndrăgostită de Robert Stoica încât este dispusă să devină din nou mamă. Maria Constantin mai are un băiat, din prima căsătorie, cea cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă Lătăreţu, de care s-a despărțit cu scandal. S-a lăsat cu acuzații de furt, iar vedeta a spus că era bătută crunt. Acum însă cei doi foști parteneri de viață se înțeleg bine, de dragul fiului lor Codrin Tapotă, în vârstă de 12 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe