Maria Constantin, pregătită să fie din nou mireasă. Peste ce obicei vrea să sară frumoasa cântăreaţă

Ioana Bucur, Mihai Roșoiu 07.09.2021, 17:24
Maria Constantin, pregătită să fie din nou mireasă. Peste ce obicei vrea să sară frumoasa cântăreaţă

Este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară, însă, în ultimii ani, viața ei personală pare că a atras atenția publicului mai mult decât cea profesională. După un divorț cu scandal și moartea fostului ei soț, Marcel Toader, artista și-a regăsit fericirea. Maria Constantin tocmai a dezvăluit că este pregătită să fie din nou mireasă. Și-a imaginat deja viitoarea nuntă, iar invitații vor avea parte de o surpriză uriașă. Peste ce obicei are de gând să sară.

Se aud clopotele de nuntă? Maria Constantin vrea să fie din nou mireasă

Viața amoroasă a Mariei Constantin pare desprinsă din scenariul unui film. A iubit, a sperat, a visat la un viitor frumos, a fost dezamăgită, a suferit cumplit. De câteva luni, se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, cântăreața redescoperind fiorii dragostei alături de un nou bărbat. Mai fericită ca oricând, Maria Constantin a dezvăluit că este pregătită să fie din nou mireasă.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, cântăreața a vorbit puțin despre noul său iubit, un om „bun”, care o înțelege și care îi este mereu alături, chiar și la concerte. Maria se gândește deja la cererea în căsătorie și chiar și la viitoarea nuntă. Își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă, dar evenimentul nu va fi unul tradițional. Artista a mărturisit că vrea să sară peste un moment important – dansul mirilor.

„E un om bun, mă înţelege, merge cu mine la concerte. În sfârşit, am găsit un om care să mă ajute, să mă înţeleagă iar la final de zi să fim împreună, fericiţi. Eu nu îmi doresc inel scump, nu îmi trebuie nimic, oricum e luat.

Vreau să fiu mireasă, mă văd din nou mireasă, dar fără valsul mirilor. Mi se pare cea mai mare prostie! Aş vrea să trec peste acest moment, nu vreau să se uite toată lumea la mine, să îmi fie frică de faptul că uit paşii, că ajung cu picioarele în sus…”, a spus Maria Constantin, la Teo Show.

Maria Constantin, pregătită să fie din nou mireasă
Artista, alături de Robert Stoica, iubitul său

Cine este noul iubit al vedetei

Maria Constantin nu se mai ferește de ochii curioșilor și l-a prezentat celor care îi urmăresc activitatea pe paginile de social media pe Robert Stoica, noul său iubit. Bărbatul, care este cu trei ani mai tânăr decât ea, ar avea mai multe afaceri imobiliare și o pensiune în zona Argeș.

„Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun’, au mărturisit apropiații Mariei pentru redacția impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...