Ce e bine să porți în geantă ca să ai noroc. Greșeala pe care o fac multe persoane

Nicu Stan 01.09.2021, 17:15
Ce e bine să porți în geantă ca să ai noroc. Greșeala pe care o fac multe persoane

Ce e bine să porți în geantă ca să ai noroc. Experții în Feng Shui au vorbit despre greșeala pe care o fac multe românce. Geanta unei femei poate atrage norocul, dragostea, precum și bunul mers al lucrurilor la muncă sau în viața de familie. Încălcarea regulilor poate atrage asupra persoanei contrariul a tot ce aceasta speră să i se întâmple.

Cum trebuie să arate geanta ta și ce ar trebui ca să conțină ca să ai succes pe toate planurile

Geanta pe care o porți îți poate face ziua bună sau din contră, poate atrage asupra ta energii negative care să îți afecteze viața de cuplu, viața de familie, banii, precum și locul de muncă.

Experții în Feng Shui au anunțat câteva reguli în ceea ce privește geanta pe care o porți, astfel încât energiile negative să se țină departe de tine. Așadar, potrivit Dianei Roman, maestru în Feng Shui, obiectele noastre personale, printre care și geanta, poșeta sau rucsacul, trebuie să arate bine pentru ca să atragă atenția.

Geanta poate atrage norocul, dragostea, succesul in dragoste
Geanta poate atrage norocul, dragostea, succesul in dragoste

Cum trebuie să fie geanta care atrage norocul

Este cu atât mai bine cu cât geanta este mai lucioasă, nouă, să nu prezinte defecte, să se închidă bine…etc. Un factor important este și portofelul din geantă. Acesta trebuie să fie la rândul său atrăgător, să arate bine, să fie roșu dacă se poate.

De, asemenea, portofelul nu trebuie să fie prea încărcat, dar nici prea gol. În plus, portofelul nu ar trebui să conțină decât câteva acte și bani, nu chitanțe, nu bonuri, acestea trebuie lăsate acasă. De asemenea, portofelul este bine să conțină mai multe bencnote și câți mai puțini bani mărunți.

Banii mici atrag sărăcia

”Atunci când ai mulți bani, atragi mulți bani. În clipa în care ai puțini bani, atragi sărăcie”, spune maestrul în Feng Shui.

Revenind la geantă, expertul Feng Shui spune că în geantă totul trebuie să fie curat, lucios, pus în ordine.

Ce nu ar trebui să lipseacă din geanta oricărei femei

”În afară de asta, geanta mai poate conține amultele norocoase. Există amulete pentru dragoste, pentru succes în carieră, pentru bani..etc. Totul este ca acestea să nu fie amestecate. Fiecare amuletă norocosă trebuie pusă separat.

De asemenea, un portofel mai mare va atrage sume mai mari de bani. În plus, o cheie de mașină scumpă în geantă va atrage cu siguranță propsperitatea”, a mai spus specialistul în Feng Shui.

De ce fardurile nu at trebui să fie ținute în geantă

Pensulele de fard nu ar trebui să fie puse în geantă, pentru că acestea produc praf și va mudări interiorul genții, astfel că va atrage ghinionul.

”Pe lângă acestea eu aș mai adăuga un ingredient minune- o agendă, un calendar chinezesc. Feng Shui înseamnă selecție de date pentru a atrage succesul sau norocul maxim. Calendarul chinezesc poate fi și o aplicație pe telefon”, a mai spus Diana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe