Obiectele pe care niciun român nu ar trebui să le ţină în bucătărie. Aduc mare sărăcie

Antonia Iacobescu 14.08.2021, 10:15
Obiectele pe care niciun român nu ar trebui să le ţină în bucătărie. Aduc mare sărăcie

Mulți dintre noi păstrăm în casă multe obiecte pe care de obicei nu apucăm să le folosim atât de des. În bucătărie este locul unde se păstrează lucruri la care ar trebui să renunțăm cât mai rapid. De ce? Ei bine, sunt anumite obiecte care aduc ghinion mare în casă. Fie că sunt vechi sau deteriorate, aceste obiecte nu fac deloc bine.

Obiectele din bucătărie de care trebuie să scapi rapid

Superstiții sau nu, află că există lucruri pe care nu ar trebui să le mai păstrezi în casa ta, în special la bucătărie. De-a lungul timpul ajungem să strângem obiecte, care păstrate pe termen lung pot fi o sursă de energie negativă.

Potrivit housebeautiful.com, vasele sparte sau ciobite aduc sărăcie în casă, așa că este musai să scăpați de ele cât mai repede.

Este esențial să aruncați vasele la primele semne de ciobire sau crăpare. Tradiția Feng Shui susține că vasele simbolizează bogăția și familia. Dacă mâncați din vase sparte, înseamnă că invitați ghinionul în viața voastră.

Cum atragi ghinionul în casă fără să-ți dai seama

Mai mult de atât, există și alte lucruri care aduc ghinion în casă. Printre care ușa de la intrare. Dacă este neagră, aceasta atrage ghinionul asupra casei și asupra tuturor celor care locuiesc în ea.

Legendele spun că oglinzile îți pot fura sufletul, mai ales atunci când cineva moare. Dacă nu sunt acoperite cu o bucată de pânză, ele pot aduce ghinion mare în locuință. De asemenea, nu este bine să așezăm o oglindă în dormitor.

Nici plantele nu aduc prea multă fericire într-o casă! Dacă ai o plantă pe care ai uitat să o uzi și pare ofilită, este cazul să renunțați la ea. Conform tradiției Feng Shui, plantele moarte sau chiar florile uscate nu ar trebui păstrate în interior pentru că atrag energia negativă.

Sursa: infoactual.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe