Ce difuzează PRO TV, luni, 23 martie 2020, în locul serialului Vlad. Schimbări majore

Daria Petrescu 23.03.2020, 09:31
Ce difuzează PRO TV, luni, 23 martie 2020, în locul serialului Vlad. Schimbări majore

PRO TV și-a anunțat telespectatorii că serialul Vlad urmează să își sisteze temporar producția. Este o decizie aplicată în contextul pandemiei din prezent, pentru a nu-i pune pe actori, fie pe cei din staff-ul de producție, în vreo primejdie. Mai mult, începând de luni, pe 23 martie 2020, thriller-ul românesc de renume nu va mai fi difuzat.

Ce difuzează PRO TV, luni, 23 martie 2020, în locul serialului Vlad?

În schimb, PRO TV anunțat schimbarea din programul de difuzare cu săptămână în urmă. Acum s-a aflat și cu ce producție va fi înlocuit serialul Vlad, aflat la cel de-al treilea sezon. Fanii așteptau cu mare interes să urmărească noile intrigi, fiind vorba și de un moment cheie, la nivel de acțiune, în care a fost sistată producția.

Protagonistul era pe cale să își dezvăluie adevărata identitate. Însă, difuzarea noului sezon se va întrerupe începând de luni, pe 23 martie. Al treilea sezon al serialului Vlad debutase abia cu o lună de zile în urmă. În schimb, PRO TV a introdus în grija de programe un film artistic, de la 20:30, ora de difuzare a producției românești de mare succes. Serialul Vlad va fi înlocuit cu filmul “Sărutul Dragonului” (Kiss of the Dragon), cu actorii Jet Li și Bridgen Fonda.

“Știm ca #vladay nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru. Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi.”, au transmis reprezentanții postului, pe Facebook.

Ce difuzează PRO TV, luni, 23 martie 2020, în locul serialului Vlad. Schimbări majore
Ștefan a ieșit din închisoare și are de partea lui un aliat puternic

Săptămâna trecută am văzut un nou episod al serialului PRO TV, care ne-a ținut în suspans până în ultimul moment. Un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală. Vlad era pe cale să își dezvăluie identitatea. Speriată că Ștefan va obține custodia copilului, Eliza dezvăluie că nu el este tatăl copilului și aflăm că Matei este de fapt fiul lui Adrian. Aflând această veste, Vlad era pe cale să își dezvăluie identitatea reală, lucru ce urma să se întâmple, în noul episod.

Tot săptămâna trecută, Ștefan a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache. Acesta l-a scos din închisoare, i-a returnat casa și cazinoul, însă ce preț va trebui să plătească Ștefan pentru acest ajutor? „Mingea este în terenul tău, rămâne să vedem dacă ai fost o investiție bună sau nu!”, îi spune Iordache lui Ștefan.

Leo și-a recăpătat memoria

Într-o scenă tensionată, Ștefan o alungă din casă pe Eliza, spunându-i că acum casa este pe numele lui. Va accepta aceasta ajutorul lui Vlad, fiind presată de Ștefan?

Leo și-a recăpătat memoria, amintindu-și că Roxana a murit în accidentul provocat de către el. Acesta are o cădere nervoasă, îi face o vizită lui Tibor și ajung să se amenințe cu pistolul. El află că există o relație între Miki și Tibor și îl suspectează pe acesta din urmă că ar fi de partea lui Vlad.

Între Răzvan, fratele lui Vlad, și Iulia, fiica lui Cezar, este pe cale să se lege o idilă, însă Iulia este capturată de către Leo. De asemenea, în episodul trecut am văzut noi alianțe.  Iordache a avut o întâlnire la cazinoul lui Ștefan cu Marcel Drăgoi, un politician important, jucat de către Tudor Chirilă.

Serialul Vlad a fost scos la „export”

Totodată, PRO TV a anunțat că serialul Vlad a fost scos la „export”. Televiziunea bulgărească bTV a achiziționat cele trei sezoane ale serialului licențiat după producția turcească Ezel.

„Au fost multe persoane care au spus că Vlad a fost pariul Pro TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm. Vlad este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, Pro TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție. Faptul că primim aprecieri sau că Vlad devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui Vlad va primi aceeași apreciere și în alte piețe”, a spus Antonii Mangov, Senior Programming Executive Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe