Lidia Buble a început să plângă în timp ce se filma. Ce a spus despre despărțirea de Răzvan Simion

Iancu Andreea 17.06.2020, 14:30

În urmă cu o săptămână, Lidia Buble s-a bucurat de timpul petrecut cu părinții și frații săi. Cântăreața a postat mai multe filmulețe din timpul vizitei la familia sa, iar în unul dintre ele apare plângând. Fanii au interpretat reacția ei ca mesaj după despărțire. Lidia pare să fie extrem de afectată de ruptura recentă de iubitul său, Răzvan Simion.

Lidia își alină durerea în sânul familiei

Despărțirea dintre Lidia și Răzvan i-a luat prin surprindere pe toți. Cei doi formau un cuplu frumos, pe care mulți abia așteptau să îl vadă în fața Ofițerului de Stare Civilă. Totuși, se pare că lucrurile nu au mai funcționat între ei doi. Cel care a făcut primul pas către despărțire a fost chiar Răzvan, care a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Acesta a fost ulterior șters de către prezentatorul TV.

Pe de altă parte, Lidia își ocupă timpul cu membrii familiei sale. Cântăreața a mers la Deva pentru cele trei aniversări: ziua sa, a mamei sale și a uneia dintre surori. Petrecerea a fost una care a emoționat-o pe artistă, deja cu un gol în suflet din pricina despărțirii. Astfel, Lidia a izbucnit în lacrimi în timp ce se filma pe InstaStory.

E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Foto - Instagram
Foto – Instagram

Mesaj după despărțire

Deși nu a făcut declarații publice, Lidia este urmărită îndeaproape de fanii săi, care încearcă să îi afle părerea cu privire la despărțire. Astfel, fiecare story sau imagine postată de artistă este analizată prin prisma noilor evenimente. Aflată la casa părintească, Lidia s-a bucurat de timpul petrecut alături de frați, surori, nepoate și nepoți.

Cântăreața chiar a început să plângă iar apoi și-a filmat surorile și nepoatele în timp ce cântau. Versurile au fost cele care au dat de bănuit că ar avea legătură cu fosta relație a artistei.

Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta, a spus Lidia pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...