Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra. „Cerem mai multe de la ei”

Ioana Bucur 22.02.2021, 23:13
Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra. „Cerem mai multe de la ei”

Situație nemaiîntâlnită în fotbalul românesc. Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra. Tânăra moștenitoarea imperiului construit de Ioan Niculae a mers peste sportivi, în cantonament.

Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra

După ce tatăl ei, afaceristul Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Adina Niculae i-a moștenit imperiul, ceea ce înseamnă că a devenit și noua șefă de la Astra. Tânăra nu a pierdut vremea și a mers direct în cantomanetul sportivilor, înaintea de meciul de duminică cu Dinamo, pentru a face un anunț important. Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra? Se pare că fotbaliștii nu au motive să își facă griji, fiica lui Ioan Niculae asigurându-i că proiectul va merge înainte, iar orice problemă financiară ce ar putea să apară va fi rezolvată.

„Suntem alături de el și dorim ca el să revină lângă echipă, avem nevoie de susținere. Îi mulțumesc și doamnei Niculae, a venit la hotel, am avut o discuție cu căpitanii de echipă și doamna Niculae l-a mandatat pe Dani Coman, el va răspunde de clubul Astra. Avem promisiuni că se rezolvă restanțele financiare, jucătorii merită și atunci putem cere mult mai mult de la ei”, a spus Eugen Neagoe, la finalul partidei cu Dinamo.

Adina Niculae, partenerul din umbră al milionarului

Adina Niculae este un copil atipic de milionar. Absolventă a Facultății de Management din cadrul ASE, s-a ferit mereu de scandaluri și lumea mondenă, preferând să învețe cât de mult a putut de la tatăl ei. Ea este implicată în multe dintre proiectele afaceristului, fiind co-parteneră și la InterAgro, companie ce are în administrare mai bine de 50.000 de hectare de teren agricol.

Tânăra este un om împlinit și pe plan personal. De aproape cinci ani, formează un cuplu stabil cu Alexandru Hurdugaci Jr, unul dintre cei mai importanți promoteri de flyboard în România. Adina Niculae are o pasiune extrem de costisitoare, pilotajul, și este proprietarul unui elicopter ce a costat o sumă fabuloasă: 11 milioane de euro. Ea mai deține și 51 de procente dintr-o companie de taxi aerian, InterAviation, ce are în dotare aeronave de lux, în valoare de peste 50 de milioane de euro. În urmă cu șase ani, Adina Niculae conducea un Ferrari 612 Scaglietti, iar acum merge cu un Porsche.

Ce decizie a luat Adina Niculae cu privire la salariile jucătorilor de la Astra
Adina Niculae, fiica afaceristului Ioan Niculae

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare

Ioan Niculae, în vârstă de 66 de ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. Afecaristul a fost acuzat că a „corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

Pentru că nu a fost găsit la domiciliu, autoritățile l-au dat în urmărire. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ioan Niculae a dezvăluit că era internat la o clinică în Italia și că se va întoarce în țară.

„Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară”, a declarat Ioan Niculae

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...