Ce avere are acum Ioan Niculae, omul de afaceri internat la ATI din cauza Covid. A fost ani la rând cel mai bogat român

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 19:31
Ce avere are acum Ioan Niculae, omul de afaceri internat la ATI din cauza Covid. A fost ani la rând cel mai bogat român

Ce avere are Ioan Niculae, omul de afaceri internat la ATI din cauza Covid. A fost ani la rând cel mai bogat român. Ce sume fabuloase are afaceristul în conturile din bancă.

Ce avere are Ioan Niculae. Patronul Astrei este internat la ATI, în stare gravă

Ce avere are acum Ioan Niculae, afaceristul internat la ATI din cauza Covid. Pandemia de coronavirus a făcut prăpăd în lumea fotbalului românesc. Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a fost internat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Din păcate, starea de sănătate a milionarului este destul de critică, el fiind intubat la ATI. Surse din interiorul spitalului „Victor Babeș” au declarat pentru cei de la Gândul că omul de afaceri se află în stare gravă, la Terapie Intensivă. Se pare că viața lui Ioan Niculae este în pericol , după ce a contractat o formă severă a virusului Sars-Cov-2. În aceste momente, unul dintre cei mai bogați oameni din România poate respira doar cu ajutorul aparatului cu oxigen. Doctorii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire pe care le are Ioan Niculae, care în iulie a împlinit 66 de ani.

„Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, ne-a precizat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat, potrivit celor de la gandul.ro

Clubul de fotbal Astra Giurgiu pare a fi urmărit de virusul nemilos. Pe 17 noiembrie, Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei, anunța că alb-negrii sunt un adevărat focar de coronavirus. Președintele Dani Coman, Ioan Niculae și Bogdan Mara sunt doar câțiva dintre cei care au contractat virusul COVID-19:

„Deci tot managementul Astrei e pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, a declarat Bogdan Mara la ProSport Live.

Ioan Niculae a fost considerat ani la rand cel mai bogat om din Romania. Afaceristul este intubat la Terapie Intensiva
Ioan Niculae a fost considerat ani la rand cel mai bogat om din Romania. Afaceristul este intubat la Terapie Intensiva

Ioan Niculae a condus ani de zile topul celor mai bogați români

Ce avere are acum Ioan Niculae, afaceristul internat la ATI din cauza Covid. Afaceristul a fost considerat, ani la rând, cel mai bogat român de la noi din țară. Cel care a dominat, în ultima decadă, topul celor mai bogați oameni din România, are o avere fabuloasă. În 2013, omul de afaceri se bucura de o sumă exorbitantă de 1,7 miliarde de euro în conturile bancare. În ciuda faptului că averea milionarului a scăzut drastic în ultimii ani, afaceristul încă se bucură de niște cifre impresionante, bogăția lui Ioan Niculae numără multe zerouri, aproximativ 700 de milioane de euro. Ioan Niculae a înființat compania Interagro în 1994 împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În 2016 grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, potrivit ultimelor date de pe furnizate de Ministerul de Finanțe.Pe 2 aprilie 2015, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Ioan Niculae, la doi ani și șase luni de închisoare în doarul “mită la PSD”.

Conform surselor ProSport, oficialii echipei Astra Giurgiu, în frunte cu Petre Buduru vor să-l convingă pe Augustin Oancea, șeful Tinmar Energy, să investească la Astra. Înființată în 2001, societatea Tinmar Energy sponsorizează echipa din Giurgiu încă de acum șase ani, cu circa 700.000 de euro per sezon. Augustin Oancea, poreclit „omul de 650 de milioane de euro”, ar fi susținut clubul cu diverse sume de bani și prime în perioadele grele prin care formația din Giurgiu a trecut, mai ales când patronul Ioan Niculae a fost închis. Actualul patron al Astrei Giurgiu i-a propus lui Augustin Oancea, prin intermediul lui Petre Buduru, să vină alături de el la Astra sau să cumpere clubul în totalitate.

Urmăriți Impact.ro și pe