Ce conține meniul vedetelor de la Oscar 2023. Un renumit chef pregătește preparatele pentru seara de gală

Badea Violeta 11.03.2023, 18:43
Ce conține meniul vedetelor de la Oscar 2023. Un renumit chef pregătește preparatele pentru seara de gală

A mai rămas foarte puțin timp până la decernarea premiilor Oscar 2023. Evenimentul va avea loc duminică, pe data de 12 martie, la Los Angeles, la Dolby Theatre din Hollywood. La fel ca şi în ceilalţi ani şi de această dată vedetele care vor participa la petrecerea organizată după ceremonie vor fi răsfățate cu cele mai bune delicatese din lume. Un renumit chef se va ocupa de preparate. Iată despre cine este vorba și ce va conține meniul celebrităților!

Ce include meniul celebrităților de la Oscar 2023

Mult a fost, puțin a mai rămas! Au mai rămas doar câteva ore până la decernarea premiilor Oscar 2023. Sunt multe detalii de care trebuie să ținem cont în legătură cu acest eveniment extrem de așteptat de toți cinefilii. Unul dintre cele mai interesante are legătură nu cu gala în sine, ci cu cina de după, care este cunoscută sub numele de „Governors Ball”.

Responsabil pentru mâncarea vedetelor este, din nou, celebrul maestru bucătar austriac Wolfgang Puck, care a ajuns deja la cel de-al 29-lea an în care pregătește preparatele pentru celebritățile de la Hollywood.

În cadrul unui interviu, celebrul chef a dezvăluit bunătățile pe care le vor consuma invitații de la Premiile Academiei. Astfel, la capitoul aperive, aceștia vor avea tartar de ton picant în conuri de susan miso, miniburgeri wagyu, frigărui de jalapeno și găluște de supă vegană.

De asemenea, vedetele vor putea gusta și cacio e pepe, pui și vafe, bouillabaisse de cod și mâncare vegană din inimioare de palmier. În plus, lista preparatelor include orez crocant, chifle bao umplute și pizza.

Citește și Cum poți vedea Premiile Oscar 2023 în România. Irina Margareta Nistor va comenta gala!

Chef Wolfang Puck
Chef Wolfang Puck

„Vreau să pun mâncarea britanică pe hartă”

Chef Wolfang Puck nu se va ocupa singur de preparate, ci va fi ajutat de bucătarul britanic Elliott Grover. „L-am întrebat dacă pot găti cu el, iar Wolfgang a spus: „Da, de ce nu?””, a declarat Grover, potrivit EliteTraveler.

„Am crezut că a fost o vorbă în treacăt, dar apoi, în urmă cu două luni, a venit la mine și mi-a spus: „Vreau să pregătești un preparat” pentru petrecerea de anul acesta”, a mai dezvăluit bucătarul britanic.

Grover a adăugat în meniu și câteva preparate cu specific englezesc: fish and chips (pește și cartofi prăjiți), friptură de vită Wellington, precum și plăcinta cu pui și cireșe în formă de trifoi deasupra.

„Acolo (în Marea Britanice, n.r.) oamenii se pricep la friptură”, a precizat Grover.

„Există câteva localuri de fish and chips în Statele Unite, dar nu sunt fantastice. Vreau să pun mâncarea britanică pe hartă și să arăt că poate fi grozavă”, a mai adăugat el.

Citește și Marii nedreptățiți la premiile Oscar 2023. Ce filme merită văzute dar nu au fost nominalizate? Critic: „Premiile Oscar nu au fost niciodată relevante pentru calitatea artistică”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...