Ce complexe a avut Natalia Mateuț? Prezentatoarea Antena Stars rupe tăcerea: “Era vorba de imaginea mea” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 04.12.2023, 15:31

Natalia Mateuț este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea în vârstă de 33 de ani se poate lăuda cu un trup bine sculptat, având în vedere că este pasionată de sport și merge la sala de fitness în fiecare zi, în ciuda programului său încărcat. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Antena Stars a avut mici complexe și a suferit mult din această cauză. În exclusivitate pentru Impact.ro, fiica lui Dorin Mateuț ne-a spus despre ce este vorba, dar și cum a depășit perioada grea din viața ei.

Natalia Mateuț, despre perioada grea din viața ei!

Ori de câte ori o vedem, Natalia Mateuț afișează un look impecabil. Însă până a avea o imagine pe măsura așteptărilor ei, vedeta TV a fost nevoită să treacă printr-o perioadă mai grea, având în vedere că avea complexe legate de dantura sa.

Aceasta a apelat la ajutorul medicului stomatolog, care i-a recomandat purtarea unui aparat dentar timp de 3 ani. Vedeta recunoaște că nu a fost o perioadă tocmai bună din viața ei, însă a meritat așteptarea! În exclusivitate pentru Impact.ro, Natalia Mateuț ne-a vorbit despre accentul pe care îș pune pe igiena dentară.

“E un aspect foarte important pentru că, de cele mai multe ori, uităm să avem grijă de igiena dentară. Ne canalizăm pe lucruri care ni se par nouă mai importante. De exemplu, o geantă de firmă sau orice altceva. Atunci când zâmbim este foarte important igiena, trebuie să ne spălăm pe dinți…

Eu, de exemplu, am purtat aparat dentar timp de 3 ani de zile și mi-a prins foarte bine. Nu a fost cea mai bună perioadă a vieții mele, nu este nici foarte confortabil, nici foarte estetic, dar mi-a trebuit. Așa că este important să avem grijă de dințișorii noștri.

Nu merg lunar la dentist, dar când este nevoie, merg. Mi-am făcut tot ce trebuia: de la aparatul dentar, pentru că aveam dinții destul de strâmbi și voiam să am un zâmbet cât de cât perfect, până la albire. Am început să îmi fac albire pe la 25-26 de ani”, ne-a spus Natalia Mateuț, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Andrei Ștefănescu știe cum să termine ziua pe plus! FOTO EXCLUSIV

Ce complexe a avut Natalia Mateuț din cauza danturii?

Fiind persoană publică, Natalia și-a dorit să devină cea mai bună versiune a sa. Vedeta a muncit mult pentru o imagine curată și un aspect impecabil. Putem spune că s-a confruntat cu mici complexe din cauza danturii, însă a rezolvat această problemă în curs de 3 ani.

“Voiam dinții perfecți, având în vedere că lucrez cu imaginea mea. Contează. Atunci când zâmbeam se vedeau și mă deranja puțin, dar oricum aveam nevoie să rezolv probema, pentru că altfel riscam să se întâmple altceva mai grav.”, ne-a mai spus prezentatoarea de la Antena Stars, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Schimbare uriașă în trustul Antenelor. Și-a dat demisia, cine va apărea la emisiunea de seară

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe