Ce câștiguri financiare are soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru deține o funcție importantă

Mirabela Vasile 10.10.2020, 10:31
Ce câștiguri financiare are soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru deține o funcție importantă

Ce câștiguri financiare are soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru și-a susținut soțul până în pânzele albe la lupta pentru fotliulul Capitalei, de la alegerile locale 2020. Puțini știu însă ce meserie și câți bani câștigă ”prima doamnă a Bucureștiului”.

Cât câștigă de fapt soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru deține o funcție importantă

Nicușor Dan se mândrește cu o familie uimitpare. Acesta are o soţie care îl susţine întotdeauna. Și asta încă de când s-au cunoscut, mai exact de aproximativ 15 ani. Au împreună şi o fetiţă, pe Aheea. Copila nu s-a bucurat aşa de mult când a aflat că tatăl ei a devenit primar. Aceasta s-a întrebat doar dacă va mai avea timp să stea acasă cu ea.

Nicușor Dan și familia lui locuiesc cu chirie într-un apartament din Bucureşti, din sectorul 5. Deși majoritatea cunosc viața profesională a lui Dan, puțini știu însă ce face soția lui. Aceasta este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România şi femeia alături de care Nicuşor Dan a pus bazele Uniunii Salvaţi România. Femeia ar încasa lunar peste 1000-2000 de euro.

Nicusor Dan impreuna cu sotia si fetita lui
Nicusor Dan impreuna cu sotia si fetita lui

Surse playlab.ro spun că intervalul de salarii pentru persoana care lucrează în România din categoria Management este de obicei între 2.867,00 RON (salariu minim ) la 9.955,00 RON (cea mai mare medie, salariul maxim real este mai mare). Acesta este salariul total lunar, inclusiv bonusurile. Salariile variază drastic în funcţie de diferite posturi de muncă.

Cum s-au cunoscut Mirabela Gradinaru și Nicușor Dan. A fost sau nu dragoste la prima vedere?

Mirabela și Nicușor s-au întâlnit în urmă cu 15 ani, în anul 2005. Povestea de dragoste a devenit odată cu trecerea timpului din ce în ce mai frumoasă.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câţiva ani Mirabela

 

Urmăriți Impact.ro și pe