Ce cadouri de Crăciun să îi cumperi, în funcție de zodie. Racii preferă bijuteriile, Balanțele sunt atrase de alt gen de daruri

Mihnea Tălău 11.12.2022, 08:54
Ce cadouri de Crăciun să îi cumperi, în funcție de zodie. Racii preferă bijuteriile, Balanțele sunt atrase de alt gen de daruri

Vin sărbătorile. Iată câteva idei care să te ajute să alegi daruri și surprize frumoase pentru cei pe care îi iubești. Este vorba despre cadouri în funcție de zodie, în funcție de preferințele, personalitatea și visurile persoanelor dragi.

Și cum Crăciunul se apropie cu pași repezi, sunt o mulțime de idei de cadouri, chiar și pentru cei mai mofturoși nativi din zodiac. Vine Moșul.
Ai de făcut un cadou și îți e teamă că vei da greș? Te ajutăm să alegi cadoul potrivit luând în calcul preferințele generale ale fiecărei zodii. Astfel, tu vei alege cadoul potrivit pentru fiecare persoană dragă din viață ta.

Iată cele mai potrivite cadouri pentru fiecare zodie în parte:

Berbec
21 Martie – 19 Aprilie

Capul este cea mai sensibilă și importantă parte a corpului, astfel că ai putea să țîi cont de acest lucru atunci când alegi un cadoul pentru o persoană din zodia Berbec. Poți găși o mulțime de astfel de accesorii chic, nude, uni sau colorate, în funcție de ocazie sau de persoană care le poartă.

Dacă este vorba despre un Berbec extrem de activ, pasionat de sport, o cască de protecție care să fie și feminină i s-ar potrivi mai bine.

Pentru iarnă, îi poți oferi o căciulă călduroasă, ușor de purtat și în tendințe. Evita căciulile demodate sau lipsite de personalitate, dacă nu vrei să fii taxat.

Taur
20 Aprilie – 20 Mai

Mirosul este punctul forțe al Taurilor, iar zona cea mai sensibilă este gâtul. O eșarfă colorată sau un set de aromaterapie ar fi la fel de potrivite drept cadouri. Uleiuri, bețișoare sau lumânări parfumate, creme de corp cu miros de fructe sau vanilie, fulare, bandane sau eșarfe în culori pale, feminine. Ai o mulțime de posibilități de cadouri.

Nu uită că nativii acestei zodii sunt și gurmanzi. Așadar, o masă la restaurant, gustoasă și diversă ar putea fi, de asemenea, un cadou potrivit.

Tradiții și obiceiuri de Crăciun

Gemeni
21 Mai – 20 Iunie

Comunicarea sau sportul sunt principalele preocupări ale Gemenilor. Unii sunt din cale-afară de vorbăreți, în vreme ce alții sunt mai degrabă sportivi, preocupați de condiție fizică și pasionați de alergare, ciclism sau alte sporturi.

Prietenă ta Gemeni este mai degrabă vorbăreață decât sportivă? Probabil cea mai neplăcută situație este cea în cărei se termină bateria telefonului. Așadar un telefon chic, care se descarcă greu, sau măcar o baterie ori un încărcător care să îi asigure continuitate în conversațiile telefonice interminabile vor fi apreciate.

Dacă îi place sportul, un abonament la sala pe care o frecventează, un echipament nou sau o drumeție alături de prieteni ar putea să o impresioneze.

Rac
21 Iunie – 22 Iulie

Racii sunt apropiați de casă și familie, astfel că orice îi implică și pe aceștia ar reprezenta un bun cadou. Obiecte pentru decorarea casei, o petrecere alături de familie și prietenii apropiați sunt, de asemenea, cadouri potrivite. Și doar atât! Un adorabil animal de companie îi poate întregi familia și poate deveni un membru mult iubit.

În ceea ce privește obiectele pentru decorarea casei, poți alege fie tradițională vaza, fie seturi de farfurii sau suporturi pentru reviste, perne pentru decor și cutiuțe pentru bijuterii. Aproape orice obiect pentru casă (deco și bucătărie) pot fi oferite drept cadou.

La fel de bine ar merge și seturile de ceai, dar și ceaiurile aromate, care vor fi folosite pentru serile în care familia și prietenii se reunesc acasă la nativul Rac.

Leu
23 Iulie – 22 August

Așa cum leii sunt mândri de coamele lor, la fel și nativii acestei zodii sunt foarte atenți la podoabă capilară. Părul este un atuu pentru mulți Lei, astfel că nu e greu de ales un cadou care să se potrivească. O perie de par sau produse pentru îngrijirea părului sunt ideale. Încearcă să găsești produse potrivite pentru perioada în care le oferi (vara, iarnă) și alege produse de calitate.

Nu opta pentru un simplu șampon sau balsam, ci caută să oferi produse care le vor înfrumuseța coamă: șampon și balsam pentru strălucire, revigorare sau produse de hairstyling. O programare la un salon cunoscut ar fi, de asemenea, un cadou pe care îl vor aprecia.

Fecioara
23 August– 22 Septembrie

Meticuloasă și ipohondră Fecioara va fi foarte atentă la sănătate, însă și la frumusețea proprie. Are grijă să se mențină în formă și să se ferească de boli. De aceea, un cadou potrivit pentru vara ar putea fi o crema cu factor mare de protecție, o invitație la un restaurant cu mâncare sănătoasă sau chiar ghivece cu plante aromate pentru bucătărie.

În perioadele mai reci, eșarfele sau bluzele chic pot fi un cadou potrivit. Indiferent de anotimp, ceaiurile de plante, abonamentele la sala de sport sau mâncarea sănătoasă pot fi incluse în cadoul tău pentru prietenă Fecioara.

Totuși, ai grijă că ceea ce îi oferi să aibă un aspect frumos, să fie frumos împachetate și să nu aibă vreun defect. Știi cât de atente sunt Fecioarele. Și, la ea, detaliile contează.

Balanță
23 Septembrie – 22 Octombrie

Luxul și artă sunt două dintre interesele Balanțelor. Oferă-i ceva care să corespundă preocupărilor și intereselor acestei zodii și o vei face fericită. Dacă nu ești pregătită să investești, obiectele sau cadourile luxoase mai pot aștepta. În acest caz, artă poate să fie o opțiune.

Muzică, în special, poate reprezenta o varianta accesibilă. Un album sau o colecție a interpretului preferat pot reprezenta un cadou pe care îl poți oferi. La fel de potrivite pot să fie și micile obiecte de decor, bine lucrate, pe care le poți găsi în magazinele de profil.

Indiferent de cadoul ales, asigura-te că arată precum unul ales cu grijă și afecțiune față de persoană căreia i se adresează.

Scorpion
23 Octombrie – 21 Noiembrie

Scorpionii sunt cunoscuți că fiind persoane înclinate spre tot ceea ce este obscur, întunecate și profunde. E un semn al morții și al renașterii, deci optează pentru obiecte vintage sau reciclate, care reprezinte acest semn zodiacal. Scorpionul va aprecia mai degrabă o geantă încărcată de istorie, decât ultimul model de poșete din mall. Oferă-i, deci, un obiect cu încărcătură emoțională.

Scorpionii mai sunt și extrem de senzuali iar femeia, chiar dacă nu e din cale-afară de feminină, va aprecia întotdeauna senzualitatea și feminitatea lenjeriei. Lenjeria intimă este pentru ea o formă de exprimare a simțămintelor pe care le are, a pasiunii. Asta nu înseamnă că trebuie să alegi neapărat roșul, însă nu vei da greș nici cu acesta. Optează, însă, pentru o nuanță închisă de roșu, dacă te decizi asupra acestei culori.

Săgetător
22 Noiembrie – 21 Decembrie

Acest semn iubește să călătorească și o va face întotdeauna. Dacă nu va putea călători fizic, va visa departe. Oferă-i excursii, croaziere, experiențe departe de casă și va aprecia asta. Dacă nu poți, oferă-i cărți care să o transpună în lumi îndepărtate și să o ajute să viseze. Să o ajute de trăiască experiențele pe care și le dorește și să viziteze țări și zone îndepărtate cu puterea minții și a cărților.

De asemenea, o poți pregăti pentru călătorie. Îi poți face un cadou constând în genți de voiaj, hărți și seturi de ordonare a bagajelor. Cu siguranță va avea nevoie de o împachetare eficientă a lucrurilor pe care urmează să le ia în călătoriile sale.

Săgetătorii sunt aproape la fel de mulțumiți fie că ajung fizic la locuri îndepărtate, fie că sunt transpuși cu ajutorul imaginației. Ține cont de asta și îi vei face cel mai frumos cadou.

Capricorn
22 Decembrie – 19 Ianuarie

Capricorni sunt ambițioși și muncesc mult pentru a-și atinge scopurile. Tocmai de aceea, îi vei vedea și în deplasări, zile libere sau chiar concedii că sunt nedespărțiți de laptop sau de accesorii legate de muncă.

Astfel, probabil o husă pentru tabletă sau chiar o tabletă pentru a înlocui calculatorul sau laptopul voluminos ar fi un bun cadou.

De asemenea, le plac și bijuteriile voluminoase, colierele masive, cele statement sau ceasurile. Ai putea lua în calcul și un astfel de cadou.

Vărsător
20 Ianuarie – 18 Februarie

Îi plac lucrurile pe care ceilalți nu le au, ieșite din comun, unice și chiar luxoase, intangibile pentru alții. E destul de greu să satisfaci un Vărsător, pentru că, de multe ori, are gusturi scumpe. O varianta ar fi produsele handmade, care prin natură lor sunt unice. Însă și aici trebuie să ai grijă că orice produs să fie foarte bine lucrat și să inspire calitate sau un produs deosebit, scump.

Ai putea spune că Vărsătorii sunt superficiali și materialiști și poate chiar sunt într-o anumită măsură. Totuși, ei simt nevoia de frumusețe, frumusețe autentică, de unicitate. Atunci când plătești cadoul pe care urmează să i-l oferi, nu uită că banii nu sunt atât de importanți când vine vorba de prieteni și că prietenia dintre voi se datorează și atributelor unice pe care tu le ai și pe care un Vărsător le apreciază atât la prieteni, cât și la cadouri.

Pești
19 Februarie – 20 Martie

Spiritualul Peste este cel mai fericit când meditează, visează sau… doarme. Un cadou legat de spiritualitate: lumânări, cărți, excursii în locuri cu mare încărcătură spirituală ar putea fi o varianta câștigătoare. Îi place să analizeze, să gândească soluții noi, diferit față de ceilalți. Cărțile cu enigme sau jocuri matematice ori de perspicacitate și inteligență ar putea să îl țină ocupat pentru ceva vreme.

Pentru meditație ai putea să îi oferi și clopoței de vânt, care să ajute Peștele să obțînă starea necesară pentru a medita și care să îl relaxeze înainte de somn. Pentru somn și, în aceeași măsură, și pentru relaxarea din vacanță, un hamac ar fi extrem de potrivit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...