Cadoul primit de Anamaria Prodan care a stârnit reacţii. Cine i-a făcut Crăciunul mai frumos

Ioana Bucur 28.12.2021, 16:25
Cadoul primit de Anamaria Prodan care a stârnit reacţii. Cine i-a făcut Crăciunul mai frumos

Sunt primele sărbători de iarnă pe care celebra impresară nu le petrece cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate că a ales să plece departe de România, nu a dus lipsă de atenție de la cei care țin la ea. Anamaria Prodan a avut parte, tocmai în Dubai, de o surpriză superbă, un cadou de Crăciun spectaculos. Imaginile au ajuns în mediul online, unde au stârnit un val de reacții.

Cadoul misterios primit de Anamaria Prodan

Nu a fost un an ușor pentru Anamaria Prodan. După apariția unor imagini în care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, apărea în compania unor alte femei, haosul s-a declanșat într-una dintre cele mai celebre familii din România.

După ce luni întregi a negat orice zvon cu privire la o despărțire, în cele din urmă, antrenorul a depus actele de divorț, dezvăluind public că se pregătește să își întemeieze o familie cu o altă femeie.

Aflată în plin proces de dirvorț, Anamaria Prodan a decis să plece din România și să își petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de cei trei copii.

Impresara este foartă activă pe rețelele de social media, postând mai multe fotografii în care apare distrându-se în compania mai multor prieteni. În urmă cu puțin timp, a publicat o imagine fabuloasă în care se vede cadoul primit de Crăciun de la un admirator. Este vorba despre un buchet uriaș de trandafiri roșii, care a venit și cu un mesaj atașat. Cu toate că textul nu se poate descifra, la final se pot desluși ultimele cuvinte: „I love you!” (n. red. – Te iubesc).

Persoana care i-a dăruit florile rămâne un mister, buchetul putând fi trimis de un admirator sau poate chiar de familie.

Cadoul primit de Anamaria Prodan care a starnit reactii. Cine i-a facut Craciunul mai frumos

„Măcar atât a învățat de la mine…”

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut declarații cu privire la felul în care Reghe antrenează Universitatea Craiova. Impresara crede că performanțele lui la cârma formației din Bănie sunt afectate de faptul că este preocupat de noua relație și că se concentrează să o atace pe ea, în loc să antreneze.

„Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară demult deja.

Cred că are clauză vreo 300.000 de euro, dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Vă spun că va fi din ce în ce mai rău.

Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa, va fi out from football, nu în play-out”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea prima înfățișare din procesul de divorț pe 7 februarie 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...