Ce cadou special a primit nașa lui Josephine de la Gina Pistol. Gestul prezentatoarei TV a emoționat-o

Badea Violeta 29.05.2023, 16:38

Gina Pistol şi Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar aproape le-au fost membrii familiei, prietenii și colegii. De la marele eveniment, bineînțeles, nu a lipsit nici nașa micuței Josephine, Diana. Aceasta s-a distrat de minune și a primit un cadou special de la fosta vedetă de la Antena 1. Iată ce i-a dăruit blondina!

Nașa lui Josephine a primit un cadou special de la Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă ca în basme, cu invitați numai unu şi unul, iar surprizele au fost prezente la tot pasul. Evenimentul a ieșit conform așteptărilor și toată lumea a plecat spre casă mulțimită.

La scurt timp după nuntă, Diana, nașa lui Josephine, nu s-a putut abține și le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram ce cadou superb a primit de la fosta prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Este vorba despre un lănțișor cu un pandantiv cu totul special. Acesta are formă ovală și este de culoare aurie. În plus, se deschide și are două fotografii mici în interior, una cu Diana și partenerul ei de viață, iar cealaltă cu fiul lor.

Citește și S-a certat Sorin Bontea cu Gina Pistol? De ce nu a venit la nuntă: „N-am avut ce să fac”!

Cadoul primit de nasa lui Josephine
Cadoul pe care l-a primit nasa lui Josephine de la Gina Pistol

Decizia luată de Gina Pistol și Smiley după nuntă

Recent, Smiley a anunțat că după tot stresul dar și distracția de la nuntă, el și Gina Pistol au decis să ia o pauză binemeritată. Iată cât timp vor sta departe de viața publică.

„Multumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea!

Doamna Smiley, va mai fac un dans și azi??? Am închis desfășurătorul, gata cu listele? Au mai rămas niște sarmale de la party, că tare bine ne-ar prinde azi:) S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje???

Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore după ce a plecat și de ce am ajuns așa târziu acasă.

Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când.”, a scris cântărețul pe o rețea socială.

Citește și Gina Pistol nu s-a uitat la bani când și-a cumpărat pantofii de mireasă. A dat o mică avere pe ei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...