Ce bărbat norocos e Smiley! Gestul superb făcut de Gina Pistol la puțin timp după anunțul căsătoriei

Stan Filon 15.05.2023, 08:15

Smiley a aflat din nou ce bărbat norocos este! S-a întâmplat la scurt timp după ce cântărețul a anunțat că el și Gina Pistol s-au decis să se căsătorească. Sunt împreună de peste 6 ani și au acasă o minunăție de copil, iar acum au decis că este timpul să își jure credință în fața lui Dumnezeu.

Ce bărbat norocos e Smiley

Așadar, Smiley a făcut marele anunț, așteptat de toți fanii săi, dar și ai Ginei Pistol. Artistul a transmis că a decis împreună cu Gina Pistol să se căsătorească în scurt timp. Foarte discret din fire, cântărețul care și-a botezat fiica într-un mare secret, iată că de data aceasta a anunțat public că se va căsători.

„Tot timpul aceasta a fost răspunsul: că o să vă anunț eu și evident că anunțul nu pot să îl fac singur. Suntem împreună aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum doi ani, acum un an și jumătate.

Ce barbat norocos e Smiley
Ce barbat norocos e Smiley

„Suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună”

Bine că, probabil, noi am luat decizia cu mult timp înainte, dar am verbalizat-o…Nu am conștientizat fix momentul acesta, dar uite că suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună, tot acasă”, a spus Smiley într-un clip video pe canalul său de YouTube.

Ei bine, la scurt timp după ce Smiley a anunțat că se căsătorește cu Gina Pistol, frumoasa blondină i-a făcut o declarație de dragoste viitorului său soț. Tot internetul s-a topit. Mesajul fostei prezentatoare de la Antena 1 a fost unul scurt și la obiect.

„El nu este doar bărbatul meu, el este casa mea, odihna mea, inima și locul meu sigur”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Așadar, după ani de zile în care Gina Pistol a strălucit în rochii de mireasă pe podiumul de prezentare a modei, iată că a venit vremea să îmbrace propria sa rochie de mireasă.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de 6 ani, însă abia în 2020, cei doi au decis să își expună relația, public. Atunci, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a anunțat că este însărcinată. Ulterior, în 2021, blondina a dat naștere micuței Josephine, care a devenit instant bucuria vieții lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...