Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva şi cu ce se ocupă socrul lui Ștefan Bănică

Badea Violeta 10.09.2021, 20:50
Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva şi cu ce se ocupă socrul lui Ștefan Bănică

Pe Lavinia Pîrva o cunoaște toată lumea, dar puțini sunt cei care știu cine este tatăl vedetei și cu se ocupă acesta. Ei bine, socrul lui Ștefan Bănică Jr. este consilier de ani buni în Primăria Timișoara și se bucură de un salariu de bugetar. Iată ce avere are tatăl brunetei.

Ce avere are socrul lui Ștefan Bănică Jr

Tatăl Laviniei Pârva și socrul lui Ștefan Bănică Jr. se numește Florin Pîrva. Acesta ocupă funcția de consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara de mulți ani. Dacă luăm în calcul creșterile salariale din ultima perioadă pentru bugetari, sumele pe care le-a încasat protagonistul nostru au crescut constant în ultimii ani.

Conform declarațiilor de avere depuse în ultimii trei ani, tatăl Laviniei nu a adunat o avere considerabilă. Deși mulți ar crede că socrul lui Ștefan Bănică Jr. are conturile pline de bani, acesta deține un singur imobil în Timișoara, cu o suprafață de 64 de mp, achiziționat în anul 1992.

De asemenea, potrivit declaraţiei de avere semnată în iunie 2018, şi publicată pe site-ul instituţiei, bărbatul nu are în proprietate nici terenuri, nici mașini. De cele mai multe ori, Florin Pîrva preferă să se deplaseze cu bicicleta. În plus, în declarațiile de avere pe care le-a depus, socrul vedetei de la Antena 1 ar câștiga suma de 44.325 de lei pe an. În anul 2019, salariul bărbatului s-a mărit și a ajuns la 54.098 lei, iar în 2020, suma pe care o primește tatăl brunetei a ajuns la 59.287 lei.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr
Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr

Cu ce se ocupă mama Laviniei Pîrva

Mama Laviniei Pîrva se numește Stela Pîrva și este pensionată de mai mulți ani. Femeia încasează o pensie de 20.338 de lei. Cântăreața se înțelege de minune cu cea care i-a dat viață, iar cele două au fost surprinse de mai multe ori în parc. Mai mult decât atât, cântărețul s-ar afla în relații foarte bune cu socrii săi.

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Junior. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape patru ani, iar din iubirea celor doi a rezultat un băiețel, pe nume Alexandru. Cei doi s-au cununat civil și religios în România, iar petrecerea de nuntă a avut loc în Bulgaria.

Îndrăgitul solist mai are doi copii din relaţiile anterioare. Astfel, Camelia Constantinescu i l-a dăruit artistului pe Radu, iar Andreea Marin a adus-o pe lume pe fiica lui, Violeta. Lavinia Pârva a născut pe data de 16 mai 2019.