Ce au lăsat doi turişti într-o cameră de hotel de pe litoral. Nu există nimic mai vulgar

Iancu Andreea, George Capoeanu 31.07.2021, 18:18
Ce au lăsat doi turişti într-o cameră de hotel de pe litoral. Nu există nimic mai vulgar

Când vine vorba despre vacanțe și alegerea cazării potrivite, turiștii obișnuiesc să devină extrem de pretențioși și selectivi. Însă la fel cum aceștia se grăbesc să semnaleze neregulile din hoteluri sau restaurantele unde se relaxează în concediu, la fel și hotelierii sau patronii de localuri își exprimă nemulțumirile cu privire la comportamentul turiștilor pe parcursul șederii. Un exemplu elocvent este cel oferit de doi turiști, care au lăsat ceva total neașteptat într-o cameră de hotel de pe litoral. Gestul acestora poate fi catalogat drept extrem de vulgar și scârbos.

Ce au lăsat doi turiști într-o cameră de hotel de pe litoral

Mulți dintre turiștii care merg în concediu par să se transforme peste noapte și să uite uneori de cei șapte ani de acasă sau de bunul simț. Aflați în vacanță, mulți turiști consideră că lumea trebuie să le fie așezată la picioare, uitând complet de obligațiile care vin la pachet cu beneficiile lor. Acesta este și cazul a doi turiști, care au lăsat într-o cameră de hotel de pe litoral un lucru total nepotrivit.

Mulți vizitatori de pe litoral ajung să se confrunte cu neplăceri, lăsate în urmă de turiștii de dinaintea lor. Pe de altă parte, și proprietarii de afaceri din sectorul HoReCa se lovesc de stricăciuni sau neplăceri din cauza unor astfel de turiști. Potrivit unui administrator al unui hotel în care o turistă româncă și soțul israelian au fost cazați, aceștia ar fi confundat patul cu vasul de toaletă.

Ce au lăsat doi turiști într-o cameră de hotel de pe litoral
Surpriza neplăcută descoperită de un administrator de hotel de pe litoral

Dezvăluirile uluitoare ale hotelierului. “Unii sunt cu bune mariere, alții lasă de dorit”

Stațiunile de pe malul mării din România sunt de ani buni motiv de discuții între turiști și hotelieri din cauza condițiilor de cazare. În timp ce în unele locații se remarcă lipsa investițiilor sau a curățeniei, în altele tocmai turiștii sunt cauza neregulilor. Cazul dezvăluit de un administrator de hotel de pe litoral este cât se poate de elocvent. Acesta susține că s-a trezit cu patul dintr-o cameră în care o româncă și soțul său au fost cazați, cu o “surpriză”. Antreprenorul a precizat că turiștii au plătit pentru o cameră valoarea de 400 de lei pe noapte, însă au omis și bunul simț atunci când au intrat în unitatea de cazare.

Unii sunt cu bune maniere, alții lasă de dorit. Acum nu-i putem cataloga pe toți la fel. Vă dau un exemplu, o turistă cazată la noi, româncă, și soțul ei, din Israel, au lăsat camera dezastruos. Au confundat vasul de toaletă cu patul, este dezvăluirea făcută de administratorul unui hotel pentru hotnews.ro.