Ce au învăţat să facă nepoții lui Ion Țiriac în această vară. Deşi au bani cu nemiluita, au trecut la munca de jos (exclusiv)

Ioana Bucur 10.09.2021, 18:08
Ce au învăţat să facă nepoții lui Ion Țiriac în această vară. Deşi au bani cu nemiluita, au trecut la munca de jos (exclusiv)

Afaceristul are toate motivele să fie mândru de băieții fiului său. Cu toate că părinții lor își permit să îi răsfețe în feluri în care mulți nici nu și-ar putea imagina, Alexandru și Nicholas se transformă în bărbați adevărați. Bunica lor a dezvăluit ce au învățat să facă nepoții lui Ion Țiriac în această vară.

Cum și-au petrecut vacanța de vară nepoții lui Ion Țiriac

În timp ce majoritatea familiilor celebre din România aleg să își petreacă vacanțele departe de țară, în destinații care mai de care mai exotice, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au decis să le ofere o experiență cu totul inedită celor doi băieți, Alexandru (13 ani) și Nicholas Noah (12 ani).

Nepoții lui Ion Țiriac au stat câteva zile în Ardeal, în mijlocul naturii, înconjurați de munți. Cei doi au pescuit și au avut grijă de animale, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru playtech-impact.ro de bunica acestora din partea mamei, Anastasia Lazariuc.

Alexandru și Nicholas nu au fost singuri, ci au fost însoțiți și de Rodica Țiriac, sora bunicului lor, magnatul Ion Țiriac.

„Profit de această perioadă pentru a-mi face timp pentru mine și familia mea, timp pe care nu-l aveam mai deloc. Penru mine, vacanța însemna înainte deplasările prin țară, cu concertele. Acum am putut petrece mai mult cu nepoții mei.

Am fost cu ei și cu Rodica Țiriac, mătușa lui Ion Alexandru, în Ardeal. Băieții s-au ocupat cu pescuitul, ei aduceau pește și noi l-am gătit. Alexandruși Nicholas sunt băieți mari acum, trebuie să știe să facă de toate, să devină bărbați adevărați.

Ne-au ajutat și la gătit, nu i-am învățat eu, ci ei trag cu ochiul la ceea ce facem noi. Și au avut grijă și de animale.”, a mărturisit Anastasia Lazariuc, potrivit playtech.ro.

Ce au învăţat să facă nepoții lui Ion Țiriac în această vară
Simona Halep, Ileana Lazariuc și băieții ei

„Am fost o norocoasă”

Chiar dacă au divorțat, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au încă o relație foarte bună, prioritatea numărul unu a celor doi fiind creșterea frumoasă a copiilor. Cei doi băieți au o serie de activități extrașcolare, fac sport, înot și fotbal. Ei frecventează cursurile unei școli private cu nume din capitală.

Viața Anastasiei Lazariuc s-a schimbat radical de la debutul pandemiei. Pentru că nu a mai avut niciun concert, a încercat să facă în această perioadă cam tot ceea ce-și dorea și nu avea timp înainte.

„Am fost în vacanță și în satul meu natal, acolo unde am crescut, am stat pe prispa casei, m-am întâlnit cu rudele și cu nepoții din partea lor. De aici ne tragem seva, niciodată nu trebuie să uităm de unde am plecat.

Din locul copilăriei noastre, ne încărcăm bateriile. Pot spune că în viață am fost o norocoasă, Dumnezeu m-a iubit și mi-a dat un semn după toate cumpenele și momentele grele prin care am trecut, cum ar fi pierderea ființelor dragi sau alte accidente.”, a adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...