Cum se poartă, de fapt, Ion Țiriac cu iubitele. Un fost manechin l-a dat de gol

Ana Anitoiu, Ana Chivu 31.08.2021, 10:59
Cum se poartă, de fapt, Ion Țiriac cu iubitele. Un fost manechin l-a dat de gol

Un fost manechin a dezvăluit cum se poartă, de fapt, Ion Țiriac cu iubitele lui. Adriana Ikim a trăit o poveste de dragoste cu fostul jucător de tenis și a dat detalii picante din relația lor.

Cum se poartă Ion Țiriac cu iubitele lui

Adriana Ikim a publicat o carte cu titlul ”Manechin în două lumi”, în care i-a dedicat 100 de pagini lui Ion Țriac, pe care nu l-a numit în lucrarea ei, dar a menționat că despre el este vorba.

Cei doi s-au cunoscut după 1995, pe vremea când miliardarul era trecut de vârsta de 50 de ani, iar ea de 40. Fostul manechin a spus că deși era pasional, Ion Țiriac era rece în general și nu știa să iubească.

”El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a dezvăluit Adriana Ikim despre Ion Țiriac.

Cum se poarta, de fapt, Ion Tiriac cu iubitele. Un fost manechin l-a dat de gol
Ion Tiriac (stanga). Adriana Ikim (dreapta)

Fostul model a descris o scenă de dragoste cu Ion Țiriac. ”Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură?”

Totuși, Adrianei Ikim i-a rămas în memorie o noapte de amor pe care a petrecut-o cu Ion Țiriac, pe care l-a descris drept un bărbat extrem de pasional, care știa să trăiască momentul.

”Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica.

M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista.”, a scris fostul model.

De ce s-a despărțit fostul model de Ion Țiriac

În ciuda acelei pasiuni, fosta iubită a miliardarului a scris că Ion Țiriac are o ”mică capacitate de iubire” și că nu a simțit dragoste pentru ea în niciuna dintre nopțile pe care le-au petrecut împreună. Ea a precizat că a fost îndrăgostită de el, însă fostul jucător de tenis nu suportă să aibă o femeie lângă el.

”Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. (…) Mi-a dat nişte bilete pentru concursul de tenis, dar a făcut tâmpenia să-mi zică să merg la secretară să le iau…

Mă duc la secretară şi în timpul ăla apare o domnişoară. Şi am întrebat cine e domnişoara şi mi se spune: iubita şefului. Era vorba de Sofie, iubita lui de origine egipteană. N-a ştiut niciodată de ce am plecat eu aşa.”, a mai povestit Adriana Ikim.

Fosta iubită a miliardarului a mai spus că felul rece de a fi al lui Ion Țiriac l-a făcut să sufere pe fiul său, Ion Ion, pe care îl are din relația lui cu manechinul Mikette von Issenberg. Ea a precizat că fostul jucător de tenis nu i-a spus niciodată o vorbă de alint copilului său. Vezi AICI ce au în comun cele mai importante femei din viaţa lui Ion Țiriac!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...