Ce au găsit polițiștii în rucsacul unei fetițe la granița cu Republica Moldova. Oamenii legii au crezut că nu văd bine

Stan Filon 31.08.2020, 15:44
Ce au găsit polițiștii în rucsacul unei fetițe la granița cu Republica Moldova. Oamenii legii au crezut că nu văd bine

Polițiștii de frontieră au găsit un pistol în rucsacul unei fetițe! În plus, tatăl său a rămas fără mașina de 43.000 de euro când a vrut să treacă vama! Polițiștii de frontieră au descoperit că mașina respectivă nu era pe numele băbatului și figura ca urmărită.

Un român a ascuns un pistol în rucsacul fetiței sale minore

Vacanța unui român s-a transformat într-un coșmar, după ce, spune el, a uitat să plătească chiria mașinii pe care o închiriase. Vorbim despre o mașină BMW X1 fabricat în anul 2020, a cărei valoare depășește 43 de mii de euro.

Potrivit poliţiştilor, în data de 29 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, G.P., în vârstă de 33 ani, conducând un autoturism marca BMW X1, an de fabricaţie 2020, înmatriculat în Germania.

Un român a ascuns un pistol în rucsacul fetiței sale minore
Un român a ascuns un pistol în rucsacul fetiței sale minore

Bărbatul a rămas și fără mașina de 43 de mii de euro pe care o închiriase din Germania

Bărbatul era însoţit de fiica sa minoră, cetăţean al Republicii Moldova. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Germania în aceeași zi în care bărbatul s-a prezentat la controlul vamal. Bărbatul a închiriat autovehiculul de la o firmă de profil din Germania, însă închirierea expirase. Acesta a declarat polițiștilor că dorea să-și viziteze părinții.

Mai mult, în timpul controlului vamal, bărbatul a afirmat că deţine, în rucsacul fiicei sale, un pistol cu gaze marca Walther, calibru 9 mm, precum şi o cutie cu 10 cartuşe cu încărcătură iritantă cu piper, acelaşi calibru, arată Poliţia de Frontieră.

Bărbatul este cercetat acum pentru tăinuire, contrabandă calificată şi nerespecatrea regimului armelor şi muniţiilor, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 43.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...