Ce au făcut suporterii scoțieni după anunțul transferului lui Ianis Hagi. Gestul cu adevărat impresionant

Marian Cărăvan 22.06.2020, 14:43

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii scoțieni cu evoluțiile sale din parte a anului, când a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, echipă care l-a transferat definitiv la finalul lunii mai. Ce au făcut fanii după anunțul transferului e cu adevărat impresionant.

Suporterii scoțieni au făcut un gest impresionant după anunțul transferului lui Ianis Hagi

În Scoția nu s-a mai reluat campionatul, întrerupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, Rangers și celelalte echipe din Scottish Premiership se pregătesc pentru noul sezon, al cărui start va fi 1 august. Cu toate că primele meciurile se vor disputa fără spectatori, fanii s-au mobilizat exemplar în această perioadă, ceea ce nu poate decât să-l bucure pe Ianis Hagi. Aceștia și-au dovedit din plin atașamentul față de echipa antrenată de Steven Gerrard și au achiziționat deja abonamente pentru sezonul viitor. Și nu sunt deloc puține, semn că scoțienii îndrăgesc fotbalul.

Fanii echipei care l-a transferat pe Ianis Hagi au achiziționat 32.000 de abonamente pentru sezonul viitor, informează Dailyrecord. Astfel că se preconizează un „Ibrox Park” plin în momentul în care se va permite accesul spectatorilor în tribune.

„Este o reacție fenomenală a suporterilor, care continuă să își depășească standardele ridicate chiar de ei. Rangers lucrează din greu pentru a permite revenirea fanilor pe stadion cât de curând posibil. Din ce știm noi, spectatorii ar putea să vină la stadion de la sfârșitul lunii august, într-un număr mai mic inițial, care ar urma să crească gradual”, a declarat purtătorul de cuvânt al echipei scoțiene.

Ianis Hagi e bucuros că a semnat cu Rangers

Cum se simte Ianis Hagi la Rangers

Lui Ianis Hagi i s-a împlinit visul, acela de a continua să joace pentru Rangers. Oficialii de pe „Ibrox Park” s-au dat peste și l-au transferat definitiv pe internaționalul român de la Genk, de unde venise sub formă de împrumut. L-a impresionat atât de tare pe managerul Steven Gerrard și i-a cucerit pe fani, încât era doar o chestiune de timp până la definitivarea transferului său. Ceea ce s-a și produs, la finalul lunii mai, după o întreagă telenovelă ce a durat câteva săptămâni.

„Sunt foarte fericit aici. Totul, fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează la Rangers sunt grozavi și lucrează zi de zi pentru a crea un mediu plăcut.

Rangers a fost prima mea opțiune, am simțit că se va rezolva și sunt foarte fericit. Atmosfera e senzațională, nu doar acasă, ci și în deplasare, fanii merg în toată lumea cu noi. Dragostea pe care mi-au arătat-o fanii în aceste luni a fost extraordinară, în special după ce contractul a fost semnat și s-a rezolvat totul” , a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi, 21 de ani, a disputat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

Urmăriți Impact.ro și pe