Secretele Elenei Udrea. Ce reprezintă tatuajul de pe corpul ei, de fapt

Ioana Bucur 14.09.2021, 09:45

„Blonda de la Cotroceni”, doamna ministru, fugară, mamă, condamnată. Viața Elenei Udrea ar putea deveni oricând scenariul unui film. Recent, a fost surprinsă la plajă, într-un costum de baie îndrăzneț, dezvăluind un detaliu despre care foarte puțini știau. Ce reprezintă, de fapt, tatuajul de pe corpul ei.

Ce semnificație are tatuajul Elenei Udrea

Cine ar fi bănut că Elena Udrea are un tatuaj, și unul destul de mare, pe corp? Imaginile cu fosta blondă de la Cotroceni, pe plajă, în costum de baie, au făcut furori la începutul acestei veri în rândul internauților. Fostul ministru purta un costum de baie verde-neon cu care nu avea cum să treacă neobservată. Cu toate că are aproape 50 de ani, Udrea arată impecabil, parcă neafectată de trecerea timpului.

Trecând peste detaliile fizice, îndelung discutate și comentate, merită să ne oprim și asupra accesoriilor de care pare nedespărțită în ultimul timp: brățările-mătănii de la mână, un medalion cu steaua lui David și un tatuaj destul de mare, situat imediat sub clavicula stângă.

Elena Udrea a fost mereu adepta unui stil clasic, ușor provocator, așa că puțini s-ar fi așteptat să vadă urme de cerneală pe corpul ei. La o privire mai atentă, ne dăm seama că tatuajul are o semnificație specială. Fostul ministru a ales un mesaj pentru fiica sa, Eva Maria, în limba spaniolă: „Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieţii mele). Fiica fostului politician s-a născut în Costa Rica, pe 20 septembrie 2018.

Secretele Elenei Udrea. Ce reprezintă tatuajul de pe corpul ei
Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani

A blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o la opt ani de închisoare cu executare

Primăvara acestui an a venit cu o lovitură cumplită pentru Elena Udrea, care a primit o condamnare de opt ani de închisoare, cu executare, sentința nefiind una definitivă.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe, și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite.

Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a spus Elena Udrea.

Disperată de gândul că și-ar putea petrece o lungă perioadă de timp departe de fiica sa, blonda a răbufnit, în direct, la adresa judecătoarei care s-a ocupat de dosarul în care a fost implicată.

„Dacă ar fi vrut să mă condamne, doar dacă este ordin, e ordin să o condamnăm pe Elena Udrea, cu atât mai mult în dosarul lui Traian Băsescu. Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben.

Nu știu dacă de la SRI, habar nu am dacă există o miză. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici unde singur recunoști că nu există text de lege. Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a mai spus Elena Udrea.