Ce au făcut cehii după ce Simona Halep s-a aruncat în râu la Praga

Marian Cărăvan 17.08.2020, 16:13
Ce au făcut cehii după ce Simona Halep s-a aruncat în râu la Praga

Simona Halep a revenit triumfătoare în circuitul profesionist de tenis. Constănțeanca a câștigat primul turneu la care a participat după perioada de pauză forțată din cauza pandemiei. După turneul de la Praga, Simona Halep și-a onorat un pariu, iar imaginile s-au viralizat în scurt timp.

A sărit în apă cu toată echipa sa

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Praga, după ce a învins-o în finală pe belgianca Elise Mertens, cu 6-2, 7-5. Însă pentru Simona Halep și staff-ul său, aventura în capitala Cehiei încă nu se încheiase. Pentru că o campioană își respectă întotdeauna promisiunile, așa a făcut și Simona.

„Ultima oprire a Simonei a fost la celebrul râu Vltava, unde şi-a onorat un pariu pus cu directorul turneului, David Trunda, şi a sărit în apă împreună cu echipa ei”, au scris cei de la WTA.

Povestea a fost prezentată de organizatorii cehi, pe site-ul oficial al turneului.

„Directorul David Trunda a făcut un pariu cu Simona, imediat după sosirea ei. Dacă va câştiga, va sări, împreună cu antrenorul şi fizioterapeutul, în râul Vltava. În seara dinaintea finalei, s-a întâlnit la cină cu David Trunda şi i-a spus că nu a uitat de pariu şi că va fi fericită să facă asta.

Cum s-a terminat totul? După ceremonie şi conferinţa de prsă, Simona a urcat în maşină, împreună cu directorul, cu Artemon Apostu Efremov şi Cosmin Diaconeasa.

Cu toţii au mers la râul Vltava, iar imaginile cu Simona râzând în apă vor face înconjurul lumii. Credem că e un moment pe care Simona şi-l va aminti pentru totdeauna”, au scris cehii.

După succesul de la Praga, Simona Halep a ajuns la 21 de trofee câștigate în circuitul WTA Sursa foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep nu va participa la US Open

La o zi după ce a câștigat turneul WTA de la Praga, Simona Halep a anunțat că nu va participa la US Open, turneul de Grand Slam programat la New York, în perioada 31 august – 13 septembrie.

„După ce am analizat toți factorii și, luând în considerare circumstanțele excepționale cu care ne confruntăm, am decis să nu merg la New York pentru US Open.

Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc, așa că prefer să rămân să mă antrenez în Europa. Știu că WTA și Federația Americană au depus mult efort pentru a organiza turneul în deplină siguranță și doresc tuturor participanților mult succes”, a transmis Simona Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep a ajuns la 21 de trofee câștigate în circuitul profesionist. Triumful de la Praga este al doilea din acest an pentru Simona Halep, care se impunea pe 22 februarie în finala turneului de la Dubai, în fața Elenei Rybakina.

Urmăriți Impact.ro și pe