Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în timpul ultimului meci. Dezvăluiri în premieră

Rădulescu Valentin 14.08.2020, 08:12
Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în timpul ultimului meci. Dezvăluiri în premieră

Ultimul meci al Simonei a fost unul destul de complicat. Românca a întâmpinat mai multe probleme și a reușit cu succes să se concentreze pe tot parcursului meciului. Ce a mărturisit Halep?

Ce probleme a întâmpinat Simona Halep în ultimul meci

În ultimul meci, Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului înainte de setul care avea să îi aducă victoria. Aceasta a mărturisit că avea dureri la spate și a fost foarte greu să rămână concentrată pe tot parcursul meciului. De asemenea, românca a avut probleme la umăr și a fost un pic tensionată, dar a reușit să câștige două seturi cu un scor de 7-5, 6-4. Totodată, aceasta a pierdut primul set împotriva Barborei Krejcikova cu un scor de 3-6.

„A fost foarte greu să îmi găsesc ritmul. Am încercat să rămân atentă şi am căutat mereu să încetez să mai greşesc. Serviciul meu nu este bun la acest moment, dar lucrez la el. Am avut probleme la umăr, un pic tensionată. Sper să fiu gata pentru meciul de mâine. Aveam muşchiul contractat şi mă încurca la serviciu. Am văzut-o pe Frech, este o luptătoare. Nu am mai întâlnit-o, va fi un meci dificil”, a spus Halep la Digi Sport.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep în timpul ultimului meci. Dezvăluiri în premieră
Sursă Foto: Profimedia

Simona Halep, o săptămână încărcată

Simona Halep a avut un meci foarte complicat și a comis multe erori, dar în cele din urmă a dat dovadă de profesionism și a continuat să obțină victoria. Acum românca urmează să joace împotriva Magdalenei Frech (22 de ani) din Polonia. Rămâne însă să vedem dacă Halep se va recupera până atunci.

Simona o să aibă parte de un program încărcat în weekend, cu meciuri în fiecare zi. Dacă reușește să treacă de Frech, Simona ar putea să joace cu Irina Begu în semifinale și poate ajunge chiar să joace împotriva Anei Bogdan în finală. Pentru calificarea în sferturile de finală, Simon Haelp a primit un cec în valoare de 5.000 de dolari și a obținut 60 de puncte în WTA.