Ce au descoperit autorităţile în vila unui colonel de poliţie rus. Imaginile şoc fac înconjurul lumii. Video

Ana Anitoiu 22.07.2021, 00:08
Ce au descoperit autorităţile în vila unui colonel de poliţie rus. Imaginile şoc fac înconjurul lumii. Video

Autoritățile au făcut o descoperire ce le-a lăsat mască în timpul unor percheziții ce s-au desfășurat în vila unui colonel de poliție rus cercetat pentru luare de mită. Imaginile șoc cu ceea ce se ascundea în locuința lui fac înconjurul lumii.

Ce au descoperit autorităţile în vila unui colonel de poliţie rus

Colonelul de poliție Alexei Safonov este bănuit de luare de mită, astfel că polițiștii au făcut percheziții în locuința sa din regiunea Stavropol aflată în sudul Rusiei. Oamenii legii au fost uluiți din start, deoarece casa cercetatului este plină de obiecte scumpe. Însă, piesa de rezistență a fost găsită în locul cel mai puțin așteptat.

Colonelul de poliție rus a avut grijă să ducă luxul la extrem și a amenajat și baia pe placul lui. Mai exact, cu o toaletă suflată cu aur. O imagine cu aceasta a fost publicată pe internet și a stârnit un val de ironii.

Ce au descoperit autoritatile in vila unui colonel de politie rus
Baia colonelului de Politie rus

Câți ani de închisoare riscă acum colonelul rus

Parlamentarul partidului Rusia Unită, Alexandr Khinshtein, susține că peste 35 de membri ai departamentului de poliţie rutieră din regiunea Stavropol au fost reţinuţi ca parte a unei operaţiuni complexe.

Colonelul rus și cei 35 de subordonați ai săi ar fi primit o mită în valoare de peste 250 de mii de dolari. Toți au fost reținuți și riscă să petreacă între 8 şi 15 ani în spatele gratiilor.

Șofer transportat cu mașina de Poliție ca să scoată bani de șpagă de la un bancomat

În România nu sunt puține acuzațiile de luare de mită ce le-au fost aduse polițiștilor de-a lungul timpului. Chiar în urmă cu o săptămână s-a aflat despre un astfel de caz. Un şofer din Botoşani a dat mită unui agent, dar nu oricum. Bărbatul a fost ajutat să dea șpaga și a fost dus cu mașina Poliției la un bancomat ca să scoată banii de mită. Totul astfel încât conducătorul auto să scape de o amendă.

În urma acestui incident, a fost demarată o anchetă pentru identificarea polițistului corupt. Autoritățile au cerut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată la bancomatul de la care șoferul a scos banii, ca să vadă dacă acel agent apare pe înregistrarea video. Mai mult, au fost cerute datele cu privire la suma ce a fost retrasă de la ATM, pentru a se verifica dacă aceasta coincide cu mita ce a fost oferită de șofer pentru a scăpa basma curată după încălcarea unei reguli de circulație.

Urmăriți Impact.ro și pe