Ce are de gând să facă Alexandru Arșinel după ce s-a vindecat de Covid. Anunț total surprinzător

Iancu Andreea 13.05.2021, 15:28
Ce are de gând să facă Alexandru Arșinel după ce s-a vindecat de Covid. Anunț total surprinzător

Vestea că actorul Alexandru Arșinel s-a vindecat de Covid este una îmbucurătoare, mai cu seamă că acesta se afla în rândul persoanelor cu risc să dezvolte complicații și să se confrunte cu o formă mai gravă a bolii din pricina problemelor sale de sănătate. Deși atât el cât și soția se vaccinaseră cu ambele doze de ser anti-Covid, cuplul le-a dat emoții tuturor cu anunțul că s-au îmbolnăvit după rapel. Acum că greul a trecut, Alexandru Arșinel a anunțat ce are de gând să facă după ce s-a vindecat de Covid.

Alexandru Arșinel are planuri mari după ce s-a vindecat de Covid. „Vaccinarea mi-a salvat viața”

Familia lui Alexandru Arșinel a trecut prin momente dificile după ce actorul și soția sa au fost confirmați cu infecția cu SARS-CoV-2, chiar la două luni după rapel. Mai cu seamă că în acea perioadă mai mulți artiști au pierdut lupta cu temutul virus. Din fericire însă, Alexandru Arșinel s-a vindecat de Covid, în special pentru că el și soția sa au luat decizia de a se vaccina. Ambii parteneri făcuseră deja rapelul și astfel au reușit să ducă boala pe picioare fără complicații prea mari. Cu toate acestea, pentru a se asigura că lucrurile nu evoluează într-un mod nefavorabil, actorul a rămas internat la spitalul „Matei Balș”, acolo unde a primit toate îngrijirile medicale necesare.

Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă, a mărturisit actorul, care din păcate se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel a dezvăluit ce are de gând să facă după ce s-a vindecat de Covid
Actorul a trecut prin momente dificile după ce a fost confirmat cu Covid-19

Cum se recuperează fostul director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”. Alexandru Arșinel a dezvăluit ce vrea să facă în perioada următoare

Problemele de sănătate ale marelui artist de comedie nu sunt de ieri, de azi. Alexandru Arșinel trecea printr-o cumpănă în anul 2013, când era operat și supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj. Acesta este și motivul pentru care medicii au fost îngrijorați în privința evoluției infecției sale cu SARS-CoV-2. Boala ar fi putut fi mult mai periculoasă pentru actor, însă vaccinul pare să fi avut efectul scontat.

Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există, a spus Arșinel.

Deși are o venerabilă vârstă de 81 de ani, Alexandru Arșinel nu se lasă doborât de problemele de sănătate și își dorește să continue pasiunea. Chiar dacă se află în curs de recuperare după Covid-19, gândul artistului este la scenă.

Peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte, a dezvăluit marele actor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...