Noutăţi despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Cum se simte actorul, de fapt

Stan Filon, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 12:23
Noutăţi despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Cum se simte actorul, de fapt

Au apărut noutăţi despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel și a soției sale. Ambii s-au îmbolnăvit de coronavirus și au ajuns chiar și la spital. Interesant este faptul că atât marele actor, cât și soția sa s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin, iar la două luni s-au îmbolnăvit.

Noutăţi despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel si soția sa, Marilena, s-au îmbolnăvit de coronavirus la două luni după rapelul cu Pfizer. Cei doi au ajuns la spital, de unde s-au externat, apoi s-au internat din nou. Acum au apărut detalii despre starea lor de sănătate, aduse chiar de către marele actor Alexandru Arșinel.

Vedeta a intrat în direct prin telefon în emisiunea ”Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu la Prima TV, pentru a oferi detalii despre starea sa de sănătate. Actorul a dat asigurări că se simte bine. ”Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a declarat maestrul.

Noutati despre starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel
Noutati despre starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel

Actorul se află în grupa de risc

Și soția lui Alexandru Arșinel se simte bine, fiind aproape vindecată de temutul virus. Actorul trebuie să mai stea internat câteva zile la Matei Balș, deoarece se află în plin proces de recuperare. Artistul și soția sa s-au vaccinat cu prima doză Pfizer în luna ianuarie, iar rapelul l-au făcut în luna februarie. Chiar dacă ambii sunt destul de bolnavi, artistul suferind un transplant de rinichi și o operație dificilă în urma unui infarct, sunt bine după ce au făcut și coronavirus. Specialiștii au spus de la bun început că vaccinarea nu ne ferește de coronavirus, însă vom trece prin boală mult mai ușor, iar Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, și soția sa sunt dovada vie. Medicii spun că vaccinul face diferena dintre viață și moarte!

”În primul rând, vaccinul ne salvează viața. Avem o mare posibilitate așa să avem o formă ușoară a bolii, fără complicații. Gândiți-vă ce risc este pentru o persoană în vârstă, cu afecțiuni, și ce risc ar avea dacă nu ar fi vaccinată și ar face infecția. Ar putea face o formă gravă, care să îi pună viața în pericol”, a explicat Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase la Institutul ”Matei Bals”.

”Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, declara Alexandru Arșinel în 20 aprilie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...