Ce apare în Biblie despre extratereștri. Răspunsul așteptat cu mare interes de toată lumea

Nicu Stan 05.02.2021, 15:55
Ce apare în Biblie despre extratereștri. Răspunsul așteptat cu mare interes de toată lumea

Este incredibil ce apare în Biblie despre extratereștri. Acesta este răspunsul așteptat cu mare interes de toată lumea. Despre ce este vorba, ce mister a fost dezlegat, citiți în rândurile de mai jos.

Pasajele din Biblie care pot fi speculate cum că în Univers ar mai exista și alte civilizații

S-a aflat ce apare în Biblie despre extratereștri. Acesta este răspunsul așteptat cu mare interes de toți credincioșii. De foarte mult timp se speculează mai multe teorii legate de existența extratereștrilor. Nimeni nu a dat până acum reun răspuns lămuritor.

S-a ajuns până la căuatrea de dovezi despre extratereștrii în Biblie. Despre alte civilizații s-a scris și s-a speculat enorm, dar nimeni nu a găsit un strop de adevăr.

In Bibie s-ar face referire la extraterestri
In Bibie s-ar face referire la extraterestri

Omul ar fi șocat să afle că există extratereștri

Pe de altă parte, probabil că omul ar fi șocat să afle că există extratereștrii, iar cei care vor accepta și mai greu această idee sunt persoanele credincioase. La aflarea unei astfel de adevăr, toată istoria s-ar schimba. Probabil, cei care ar accepta mai ușor asta ar fi ateii.

Cercetătorii au descoperit deja peste 700 de exoplanete în Univers, dintre care multe seamănă cu Pământul şi ar putea adăposti forme de viaţă. Astfel, mulți se întreabă ce se va întâmpla cu religia dacă ştiinţa va confirma existenţa altor civilizații în Univers?

Omenirea știe că Iisus Christos s-a jertfit pentru omenire

De asemenea, credincioșii sunt de părere că Iisus Christos s-a jertfit pentru a salva omenirea, iar în Biblie nu se face nicio referire la civilizații extraterestre.

Nu se face referire directă, însă există multe speculații. Astfel, Biblia ar confirma în unele pasaje existența unor alte forme de viață.

Pasaje din Biblie care fac referire la extratereștrii

Carul de foc al Profetului Ilie – S-a născut cu 800 de ani înainte de Hristos. La nașterea să, tatăl său a văzut niște entităţi îmbrăcate în alb învelindu-l în scutece de foc și dându-i să mănânce o flacără. A fost o fire aprigă și chiar și-a ucis și părinții. Ca să fie iertat, s-a dus la Dumnezeu care i-a dat un car de foc cu care s-a ridicat la cer”-indică existența unor presupuse OZN-uri.

Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel – Pentru aceasta, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Iisus Hristos, Din Care îşi trage numele orice neam în cer şi pe pământ” -indică existența civilizațiilor extraterestre în cer.

Vezi mai multe pasaje din Biblie care ar duce cu gândul că în Univers există și alte civilizații, pe stiridinlume.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe