Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță. Au construit un adevărat imperiu

Mihnea Tălău 25.07.2023, 12:14
Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță. Au construit un adevărat imperiu
Celebri și bogați, Cătălin Măruță și Andra reprezentă unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbizului românesc. Ei dețin o avere deloc de neglijat. Împreună au construit un adevărat imperiu. Dacă Cătălin prezintă propria emisiune, Andra face parte din juriul emisiunii „Românii au Talent”, plus că are și concerte.

Afacerile derulate de Andra și Cătălin Măruță

Banii câștigați au fost investiți de Andra și Cătălin Măruță în patru companii care au avut un succes notabil. Astfel, s-a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, depășind cu mult rezultatele din anul anterior.

Una dintre firme se ocupă cu înregistrările auto și activități de editare muzicală și este deținută în proporție egală de ambii soți, având un singur angajat. O alta, pe de altă parte, are ca asociat majoritar pe Cătălin Măruță cu 80% din acțiuni, iar Andra deține 20%. Aceasta oferă servicii artistice pentru diverse clienți. A treia firmă prezintă o distribuție similară, Cătălin deținând 90% din acțiuni și Andra 10%, și se ocupă de producție video/cinematografică și de programe de televiziune, scrie Spectacola.ro.

În ultima firmă, 80% deține Andra și 20% Cătălin Măruță. Această firmă cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. În plus, în anul 2023, cei doi soți au mai înființat alte trei noi companii.

Un exemplu în showbizul românesc

Andra și Cătălin Măruță rămân un exemplu admirabil în lumea showbizului românesc, dovedind că pot fi parteneri atât în viața de cuplu cât și în afaceri.

Cătălin Măruță și Andra s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”, acolo unde era prezentator Cătălin. La acea vreme, Andra avea doar 19 ani. Deși în prezent ar putea părea că dragostea dintre ei a fost imediată, adevărul este că nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum Andra a mărturisit cu sinceritate în urmă cu câțiva ani.

„Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, a recunoscut Andra.

Ei formează o uniune solidă și durabilă de aproape două decenii, având împreună doi copii – David, în vârstă de 11 ani și Eva, în vârstă de 7 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...