Andra și Cătălin Măruță nu se uită la bani. Fabulos arată vila lor de un milion de euro

Beatrice Dumitru 02.06.2023, 09:02

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Artista și prezentatorul TV s-au mutat în urmă cu cinci ani într-o vilă superbă, pentru care ar fi plătit un milion de euro. Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță.

Imagini din vila Andrei și a lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația și s-au căsătorit la Târgu-Jiu. În anul 2018, Cătălin Măruță și Andra s-a mutat într-o vilă luxoasă, în Băneasa, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, David și Eva, și pentru care ar fi plătit un milion de euro.

Recent, fiica lor, Eva, a postat pe TikTok imagini cu vila familiei. Astfel, se poate observa că locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, și un gazon generos. De asemenea, îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase. Vila are și piscină.

Andra și Cătălin Măruță nu se uită la bani. Fabulos arată vila lor de 1 milion de euro
Casa Andrei și a lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Capturi Tiktok

Câți bani câștigă familia Măruță

Andra și Cătălin Măruță își permit orice, pentru că ambii au câștiguri consistente. Artista ar fi plătită cu circa 16.000 de euro pentru rolul său de jurat la „Românii au talent”, și, în plus, mai primește și onorarii consistente pentru concertele sale: 6.000 de euro pentru 45 de minute.

Și Cătălin Măruță este plătit regește la Pro TV. Prezentatorul ar încasa 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la postul din Pache Protopopescu, dar mai câștigă bani și de la Youtube, din vizualizările podcasturilor sale.

Andra a vorbit despre relația pe care o are cu soțul său și despre secretul mariajului lor de 14 ani. Este vorba despre înțelegerea și cee mai importantă este dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Artista a mai dezvăluit că nu a avut parte de prea multe situații dificile în căsnicie.

„Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat cu ceva timp în urmă Andra.

După 16 ani de relație, vedeta consideră că relația ei cu prezentatorul de la PRO TV este încă la început, iar viața de familie îi împlinește pe amândoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...