Motivul pentru care Andra și Cătălin Măruță nu pleacă fără copii în vacanță. „Am încercat”

Badea Violeta 04.11.2022, 21:50

Andra și Cătălin Maruță sunt căsătoriți de 14 ani de zile și formează, fără dar și poate, unul dintre cele mai solide cupluri de vedete de la noi din țară. Cei doi au împreună doi copii superbi, pe David și Eva, fără de care nu își văd viața. Unii părinți preferă uneori să își petreacă unele zile libere, fără ca micuții lor să fie prin preajmă. Însă, Andra și Cătălin Maruță nu pleacă nici măcar în vacanță fără copii. Iată motivul!

De ce Andra și Cătălin Măruță nu pleacă în vacanță fără copii

Unii părinți abia așteaptă să aibă parte de câteva momente libere, fără copii. În schimb, alții se desprind greu de micuți. În categoria a doua îi avem pe Andra și Cătălin Măruță.

Cele două vedete se bucură din plină de evoluția micuților lor, David și Eva. Cei doi sunt extrem de inteligenți și au deja numeroși fani. Cu toate astea, părinții lor sunt foarte grijulii și nu pot sta fără ei niciun moment, așa că preferă să-i ia în toate vacanțele.

„Am încercat și povestea asta și nu a fost foarte ușor. Pentru că ești într-o vacanță în care te duci pe timp scurt, pe short time și te duci trei zile și te gândești doar dacă copiii sunt bine ‘Da’, ei ce or face, da’ hai să îi sunăm’, și atunci… numai vacanță nu e. Oricum, parcă nu prea mai poți vedea vacanța fără ei, fără copii. Și sunt destul de independenți și ei.”, a declarat prezentatorul TV pentru Viva!.

Citește și Andra și Cătălin Măruță au dat lovitura în afaceri. Suma fabuloasă care le intră în conturi, s-au umplut de bani!

Andra a slabit spectaculos in timp-record
Catalin Maruta, Andra si cei doi copii ai lor, David si Eva

Care este secretul căsniciei dintre Andra și Cătălin Măruță

Așa cum spuneam și mai sus, Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani și sunt unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru mulți tineri și nu numai, mariajul celor doi este un adevărat exemplu demn de urmat. Iată care este secretul lor.

„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu.

Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante.”, a mai precizat vedeta de la Pro TV pentru aceeași sursă.

Citește și Motivul pentru care Cătălin Măruță a vrut să plece de la Pro TV. A recunoscut totul: „Cel mai important”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...