Ce afaceri are Simona Halep? Din ce mai face bani sportiva? Și-a cumpărat recent două apartamente de lux

Emanuela Pană 20.02.2024, 14:46
Ce afaceri are Simona Halep? Din ce mai face bani sportiva? Și-a cumpărat recent două apartamente de lux

La cinci luni după ce a fost suspendată pentru dopaj, Simona Halep și-a deschis propria afacere în domeniul medical în orașul natal, Constanța. Este vorba despre o clinică de recuperare și întreținere fizică. Recent, sportiva a bătut palma cu Olăroiu, achiziționând două apartamente de lux în București. Iată ce afaceri are Simona Halep.  

Tenismena a cumpărat două apartamente de lux în Capitală 

Simona Halep (32 de ani) și Cosmin Olăroiu (54 de ani) sunt doi dintre cei mai apreciați sportivi din România, ambii strângând sume considerabile de-a lungul carierei lor.  

Recent, Simona Halep a făcut o investiție semnificativă, achiziționând două apartamente de lux în București. Pentru acestea, jucătoarea de tenis a plătit peste trei milioane de euro. Interesant este că unul dintre proprietarii blocului respectiv este Cosmin Olăroiu, conform informațiilor dezvăluite de Cancan. 

Antrenorul echipei Al-Sharjah din Emiratele Arabe Unite deține complexul de lux împreună cu asociații săi, Dorin Mateiu și Gheorghe Stelian. Pe lângă investițiile și businessurile pe care le are în România, Olăroiu s-a implicat în afaceri și în Dubai, fiind co-proprietarul unui restaurant select.  

Simona Halep a scos din buzunar nu mai puțin de trei milioane de euro pentru achiziționarea celor două apartamente de lux. Acestea sunt amplasate în zona Floreasca, București. În prezent, prețul unui singur apartament din acel complex, cu două dormitoare, trei băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, situat la etajul 5 al imobilului, este de cel puțin 1,57 milioane de euro. 

Citește și: Imagini rare cu Simona Halep în adolescență. Cum arăta marea tenismenă înainte de operația de micșorare a bustului

Ce afaceri are Simona Halep?  

Simona Halep se confruntă cu unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa, încercând să-și dovedească nevinovăția după ce a fost suspendată pentru dopaj în octombrie 2022, pentru o perioadă de 4 ani. Tenismena a fost audiată timp de trei zile la TAS, iar acum așteaptă verdictul judecătorilor de la Lausanne, sperând la o răsturnare favorabilă a situației. 

La cinci luni după ce a fost suspendată, Simona și-a inaugurat o afacere de milioane în domeniul medical.  Românca are acum propria clinică de kinetoterapie în orașul natal, Constanța, unde se va putea recupera după turnee, atunci când va reveni în circuitul WTA. 

Clinica privată a sportivei a fost inaugurată sub bradul ”SIHA”, o combinație dintre prenumele și numele campioanei. Ulterior, Halep a început să-și promoveze afacerea în mediul online, postând fotografii cu echipamentele medicale pe care le-a achiziționat. De asemenea, ea și-a pus pe profiul de Instagram o scurtătură către pagina clinicii. 

”Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub îndrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști.  

Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemulului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi. Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”, a fost anunțul publicat pe pagina de Instagram a clinicii. 

Vezi și: Simona Halep a spus de câte ori a mai luat colagen contaminat înainte de a fi depistată pozitiv. Ce crede acum despre Patrick Mouratoglou

Sportiva este tot mai implicată în afaceri 

Întrucât perspectivele sportive sunt limitate din cauza scandalului de dopaj, Simona Halep își concentrează eforturile tot mai mult în sfera afacerilor. ”Simo” face investiții semnificative, în ciuda faptului că veniturile ei au scăzut, iar asta pentru că nu mai poate participa la turneele de tenis. 

Ce afaceri are Simona Halep?
Simona Halep, implicata in mai multe afaceri

Recent, Simona Halep a preluat controlul asupra unor afaceri din portofoliul familiei sale. Jucătoarea de tenis a devenit asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța, una dintre ele având autorizație pentru construcția unui hotel. 

Vedeta din lumea sportului a căpătat acest statut după ce a achiziționat 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep, care a rămas cu restul de 20% din acțiuni și cu funcția de administrator. Simona a acumulat peste 40,2 milioane de dolari din premii de-a lungul carierei sale, direcționând o parte semnificativă din bani în investiții imobiliare. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...