Ce afaceri are, de fapt, Carmen Negoiță, concurenta de la Bravo ai Stil. ”Le ofer copiilor un trai decent”

Nicu Stan 28.09.2021, 14:36

S-a aflat ce afaceri învârte, de fapt, Carmen Negoiță, concurenta de la Bravo ai Stil. Concurenta participă în sezonul 7 al show-ului de la Kanal D și se bate pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din țara noastră.

Carmen Negoiță de la Bravo ai Stil! Celebrities are mai multe afaceri. ”Îmi câștig proprii mei bani…”

Concurenta Carmen Negoiță și-a anunțat participarea la cel de-al șaptelea sezon al emisiunii de la KanalD, Bravo, ai stil! Celebrities.

Carmen Negoiță va defila pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities în cel de-al șaptelea sezon, denumit Metamorfoza, alături de alte 8 concurente.

Carmen Negoita participa la Bravo ai Stil!
Carmen Negoita participa la Bravo ai Stil!

Cu cine va concura Carmen Negoiță șa Bravo ai Stil! Celebrities

Acestea sunt Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Sensy, Ruxi, Ioana Filimon, Otniela și Olga Verbițchi.

Carmen Negoiță este recunoscută ca una dintre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privește abordările vestimentare. De asemenea, Carmen Negoiță are blog și este, de asemenea, femeie de afaceri de succes.

Ce afaceri are, de fapt, Carmen Negoiță

”Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc”, a povestit Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Când a divorțat Carmen de Ionuț Negoiță

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities a divorțat în anul 2010 de Ionuț Negoiță, fostul patron al Dinamo, după 11 ani de căsnicie cu acesta.

”Am dus o viață îmbelșugată, însă nu am trăit întotdeauna pe picior mare. Am avut o copilărie decentă, fără a trăi în puf. Nu regret că am divorțat, viață te pune uneori în față unor situații pe care trebuie să le accepți. Sunt mândră că am demonstrat că pot fi mai mult decât o soție de milionar, care știe să zâmbească frumos și să se facă plăcută.

Carmen Negoiță le oferă copiilor ei un trai decent

Îmi place că îmi câștig proprii mei bani și că îmi permit să le ofer copiilor mei un trăi decent. Am demonstrat că pot face față oricărei provocări, iar această nouă afacere înseamnă mult pentru mine. Mă motivează să fac lucruri mărețe”, declara concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe