Ce a spus Selly despre Ştefan Hruşcă şi Fuego la TV. A zis-o fără menajamente, nu i-a păsat de nimic

Iancu Andreea 27.12.2021, 13:35
Ce a spus Selly despre Ştefan Hruşcă şi Fuego la TV. A zis-o fără menajamente, nu i-a păsat de nimic

Perioada sărbătorilor ne aduce pe toți mai aproape de familii și ne reamintește cum arăta copilăria în prag de Crăciun. Selly, unul dintre cei mai celebri vloggeri de la noi, a făcut recent o mărturisire neașteptată despre Ștefan Hrușcă și Fuego, două simboluri ale sărbătorilor de iarnă. Liderul 5Gang a povestit cum arată pentru el tradițiile de Crăciun, rememorând clipe trăite în perioada copilăriei.

Selly, dezvăluiri nebănuite despre Ștefan Hrușcă și Fuego

Andrei Șelaru, cunoscut mai degrabă ca Selly de la 5Gang, este un tânăr care a reușit să se facă remarcat până la vârsta de 20 de ani cu ajutorul activității sale de pe Youtube. Vlogger-ul are un succes uluitor și de aceea a ajuns să își poată permite multe lucruri la care alți tineri doar visează. Invitat recent în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Selly a oferit detalii neștiute despre familia sa și despre cum arată pentru el Crăciunul, vorbind fără menajamente despre Ștefan Hrușcă și Fuego.

Deși cei doi artiști sunt considerați de ani buni un etalon al sărbătorilor de iarnă, Selly nu a fost niciodată un mare fan al acestora. Tânărul a mărturisit că reuniunile de familie sunt obișnuite și în cazul său, lăudând sarmalele pregătite de mama sa, însă Hrușcă și Fuego nu se numără printre interpreții din lista de melodii preferate ale liderului 5Gang.

E magic Crăciunul. Toată lumea vrea să facă fapte bune, oamenii sunt mai veseli, mai luminoşi. Am avut ocazia să mă văd cu cei dragi, cu rudele pe care le văd mai rar. Mama face cele mai bune sarmale, clar! Fiecare mamă are stilul ei de a face sarmalele. Mâncarea de acasă are gustul copilăriei. Nu am ceva ce fac special de Crăciun din punct de vedere al tradiţiilor. Nu, nu ascult Hruşcă, nici Fuego! Nici când fac bradul, a explicat Selly la „Vorbește lumea”.

Selly, mărturisire despre Ștefan Hrușcă și Fuego
Selly și Smaranda au petrecut Crăciunul alături de familiile lor

Tânărul vlogger, în vizită la părinți de sărbători

Și pentru că în fiecare an Crăciunul se petrece în familie, Selly nu a trecut peste această tradiție nici de această dată. Pentru că mulți îl consideră un tânăr extrem de bogat, era de așteptat ca acesta să meargă în casa părintească cu brațele pline de cadouri. Moderația se păstrează însă în cazul familiei Șelaru, vlogger-ul recunoscând că nu poate fi vorba despre pretenții din partea părinților.

Nu au crescut pretenţiile de când am început să fac bani. Cel mai scump cadou pentru părinţii mei a fost o sticlă de băutură. Nu le-am luat vacanţe pentru că e complicat cu programul, nu ştiu unde şi-ar dori să meargă, a povestit Selly.

Și pentru că trăiește de ani buni o poveste frumoasă de dragoste cu Smaranda Știrbu (Smără), Selly nu a trecut peste dorința iubitei de a-și vizita părinții. Astfel, cei doi au mers și anul acesta, la fel ca de fiecare dată, în vizită la „socrii”.

Mă înţeleg foarte bine cu părinţii iubitei, pe 26 decembrie mergem în fiecare an la familiile amândurora, a povestit Selly, la Vorbeşte Lumea.

Care a fost cel mai frumos moment trăit de Crăciun

Cel mai frumos moment de Crăciun a fost când am primit doi papagali. Se întâmplă în 2016, a fost ceva magic. Mi-i doream mult! Kiwi şi Norişori se chemau, a mai povestit Selly.

Urmăriți Impact.ro și pe