Cine este Smaranda, iubita lui Selly. Ce urmează să facă împreună cu vloggerul

Iancu Andreea 17.08.2020, 20:51
Cine este Smaranda, iubita lui Selly. Ce urmează să facă împreună cu vloggerul

Selly și Smaranda sunt exemplul perfect de tineri adolescenți ai secolului 21. Ambii abia au absolvit Liceul și se bucură deocamdată de vacanță până la începerea primului an de facultate. Deși sunt împreună de câțiva ani, Smaranda este mai puțin cunoscută decât iubitul său vlogger.

Cine este iubita lui Selly

Tânăra alături de care faimosul vlogger petrece majoritatea timpului se numește Smaranda Știrbu. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului. Astfel, Selly și Smaranda au studiat împreună în cadrul liceului „Frații Buzești” din Craiova, fiind chiar colegi de clasă.

Cum cei doi tineri sunt extrem de conștiincioși, atât Selly, cât și Smaranda au trecut cu brio examenul maturității. La Bac, amândoi au obținut note extrem de mari, care i-au ajutat mai departe în parcursul academic. Astfel, Smaranda urmează să studieze medicina, un domeniu la care visa de multă vreme și pentru care s-a pregătit intens.

Vestea că iubita sa a intrat la Medicină l-a făcut extrem de mândru pe Selly, care a felicitat-o și pe internet, pe rețelele de socializare.

Ce vor face Selly și Smaranda
Ce vor face Selly și Smaranda împreună

Ce urmează să se întâmple cu relația celor doi

De vreme ce și-au ales drumul în viață, Selly și Smaranda își continuă și relația. Astfel, vloggerul a decis să se mute la București, unde chiar și-a găsit un apartament. Selly s-a mutat cu chirie și cel mai probabil va locui împreună cu iubita sa Smaranda.

Pe de altă parte, cei doi obișnuiesc să împărtășească cu fanii de pe Instagram tot ceea ce fac. Tinerii de 19 ani sunt extrem de activi în mediul online și țin legătura cu alți tineri de vârsta lor. Astfel, ei încearcă prin postările lor să îi determine și pe ceilalți să facă alegeri inspirate. De asemenea, atât Selly, cât și iubita sa, Smaranda, obișnuiesc să le dea sfaturi urmăritorilor lor, copii și tineri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...