Ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului său soț. Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea vedetei

Stan Filon 18.10.2022, 19:55
Ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului său soț. Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea vedetei

Wow, ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului său soț! Mihai Albu și-a luat inima-n dinți și a strigat în gura mare pe Facebook că iubește din nou! A postat o fotografie cu noua sa iubită, iar relația pare una foarte serioasă. Noua parteneră de viață a creatorului de pantofi a cunoscut-o deja pe mama acestuia, care a plăcut-o pe loc. Fosta sa soție, celebra Iulia Albu, a vorbit și ea despre evenimentul fericit din viața fostului său soț.

Ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului său soț

Mihai Albu iubește din nou, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu. cei doi foști soți sunt la cuțite și nu ratează nicio ocazie să se rănească sufletește. Ei bine, în plin scandal cu soția iată că celebrul creator de pantofi a găsit momentul să se îndrăgostească. Și nu a mai putut să-și țină secretă relația.

Mihai Albu a postat recent un mesaj pe Facebook, foarte apreciat de fanii săi. „Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”, a fost mesajul romantic postat de designer, sub imaginea cu noua iubită. Aleasa inimii sale este de profesie chirurg și relația pare una foarte serioasă.

Ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului sau sot
Ce a spus Iulia Albu despre iubita fostului sau sot

„Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele”

„Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine. Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine. Fiica mea nu a cunoscut-o încă, dar, dacă totul o să fie bine între noi, o să se întâmple acest lucru. Doar mama o știe și i-a plăcut foarte mult de ea”, a declarat Mihai Albu, pentru click.ro.

Ei bine, noua iubită a lui Mihai Albu a reușit s-o impresioneze chiar și pe fosta lui soție. Iulia Albu a vorbit despre relația fostului soț și și-a exprimat speranța ca de acum încolo Mihai Albu să nu îi mai pomenească numele.

„Să evităm referirile atât de dese la persoana mea”

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi. Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru sursa menționată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...