Ce a spus Dan Negru despre emisiunea lui Radu Vâlcan, Insula Iubirii, după plecarea de la Antena 1. „N-a fost aşa”

Iancu Andreea 16.02.2022, 16:44
Ce a spus Dan Negru despre emisiunea lui Radu Vâlcan, Insula Iubirii, după plecarea de la Antena 1. „N-a fost aşa”

Dan Negru a uimit pe toată lumea cu decizia de a renunța la contractul cu Antena 1 și a hotărât să se mute la rivalii de la Kanal D. Prezentatorul este încântat de actuala colaborare, făcând numeroase precizări despre fost televiziune. După plecarea de la Antena 1, Dan Negru a recunoscut ce părere are despre emisiunea lui Radu Vâlcan, Insula iubirii. Actuala vedetă Kanal D a transmis un mesaj tranșant.

Părerea lui Dan Negru despre Insula iubirii. Ce a spus prezentatorul Kanal D despre emisiunea lui Radu Vâlcan

Considerat de mulți a fi „Regele audiențelor”, Dan Negru a părăsit „barca” Antenei 1, după 22 de ani de formate de succes și cifre uluitoare. În ultimii ani, prezentatorul a reușit să atragă asupra sa atenția prin promovarea unor personalități notabile pentru România, prin „Legendele”, o serie de interviuri cu oameni de valoare, difuzat online. Acum, la Kanal D, el pregătește un quiz show, cu întrebări de cultură generală. Pentru că mulți au considerat ideea drept neinspirată, Dan Negru a făcut o comparație cu Insula iubirii, emisiunea lui Radu Vâlcan de la Antena 1.

Prezentatorul consideră că este greșit să considerăm că publicul își dorește să vadă la TV doar formate în care apar trupuri dezgolite, precum în cazul reality-show-ului prezentat de soțul Adelei Popescu. În plus, Dan Negru a demonstrat asta prin cifrele obținute cu Next Star, emisiunea în care copiii talentați reușeau să cucerească audiențele. Încrezător în forțele proprii, prezentatorul consideră că noul format pregătit pentru a fi lansat la Kanal D se va bucura din nou de succes.

„Mi-au spus mulți: ‘Negrule, ești nebun, publicul vrea altceva la TV, nu o să vrea game-uri cu întrebări de cultură generală’. Dar știu cum e, pentru că am mai trecut prin asta, când am început Next Star, un show cu copiii geniali. Toți mi-au spus că între fetele dezbrăcate de la Insula Iubirii și copiii geniali din Next Star românii vor alege sutienele. N-a fost așa. Am încredere în capacitatea colegilor de la Kanal de a construi și astfel de show-uri pe care celelalte televiziuni încă nu le-au descoperit. Îmi plac drumurile noi.”, a povestit Dan Negru pentru ciao.ro.

Dan Negru, despre emisiunea Insula iubirii, prezentată de Radu Vâlcan
Dan Negru, noul prezentator de la Kanal D

Motivul pentru care prezentatorul nu împarte niciodată emisiunile cu o altă vedetă. Ce spune despre Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Smiley, Teo sau Pavel Bartoș

Dan Negru se mândrește cu numeroase formate de succes, pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Totuși, aproape niciodată nu a apelat la coprezentatori sau asistente TV. Chiar dacă este considerat un prezentator de top, Dan Negru ar putea face echipă bună cu multe vedete importante, precum Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Smiley, Teo sau Pavel Bartoș.

Dacă alături de Mihaela Rădulescu a avut ocazia să prezinte un format internațional, față de ceilalți recunoaște că are doar admirație. Chiar dacă ar fi onorat să aibă numele alături de oricare dintre prezentatorii menționați, Dan Negru mărturisește că preferă să se ocupe singur de emisiunile pe care le moderează.

„Sunt fanul tuturor. Exemplele sunt admirabile și mă onorează prezența mea lângă aceste nume. Nu mă pricep să prezint formate în tandem, deși am făcut-o uneori. Cu Răduleasca, pe care o văd pe listă, am prezentat „Sta sera e tua sera”, un format internațional. Da, mă simt mai confortabil singur pentru că știu să-mi modelez formatul în funcție de capacitatea mea de a-l conduce. Dar, toți îmi sunt dragi și pe toți îi apreciez în egală măsură.”, a recunoscut Dan Negru pentru sursa citată.

Gazda celor mai de succes emisiuni urmează să da startul unui concurs de cultură generală, de tip quiz show, în curând, la Kanal D. Cei care se mândresc cu vocabularul lor pot participa la castingul organizat de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...