Ce a putut spune Mihai Bendeac despre iubita lui Liviu Dragnea. Internauţii au crezut că nu văd bine

Iancu Andreea 05.11.2021, 14:28

Mihai Bendeac este cunoscut pentru stilul său sarcastic și în același timp pus pe glume, însă de această dată a reușit să uimească printr-un comentariu postat pe o rețea de socializare. Actorul a răspuns unei postări publicate de Liviu Dragnea și a făcut o remarcă neașteptată. Mihai Bendeac a menționat-o chiar pe iubita lui Liviu Dragnea, despre care juratul de la Antena 1 a vorbit în remarca sa.

Mesajul lui Liviu Dragnea, care l-a făcut pe Bendeac să reacționeze

Celebrul actor și jurat iUmor a oferit un comentariu savuros, după ce fostul lider PSD, Liviu Dragnea a postat un mesaj în acord cu evenimentele actuale. Mesajul lăsat de Mihai Bendeac include inclusiv o remarcă la adresa Irinei, iubita lui Liviu Dragnea și a devenit viral. În timp ce fostul politician vorbește despre măsuri care să salveze țara în plină criză sanitară și politică, Mihai Bendeac apelează la un text ironic pe care unii internauți l-au considerat a fi “pe bune”.

Liderul APP (Alianța pentru Patrie) susține că pregătește, alături de colegii săi de partid, un set de măsuri care să ofere un trai mai bun românilor și îi îndeamnă pe cetățenii patrioți să i se alăture misiunii salvatoare pentru țară. Mesajul politicianului a părut să îl impresioneze pe actorul Bendeac, însă, în realitate, comentariul lăsat în urma postării lui Dragnea este o simplă ironie.

Bună dimineața, patrioți! Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești. Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație. Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!, este mesajul postat de Dragnea și care i-a atras atenția comediantului Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, mesaj neașteptat despre iubita lui Liviu Dragnea
Liviu Dragnea promite un program de salvare a României

Cum a răspuns Bendeac la mesajul politicianului: “Sunteți ultima noastră salvare”. Ce remarcă a făcut la adresa iubitei politicianului

Aproximativ 10.000 de reacții a primit Mihai Bendeac în urma comentariului pe care l-a lăsat la postarea lui Dragnea și sute de răspunsuri. Actorul a transmis, la prima vedere, un mesaj prin care laudă inițiativa politicianului și pare că îl susține pe acesta în demersurile sale. În plus, printre cuvintele elogiatoare adresate fostului șef PSD, Mihai Bendeac a vorbit și despre iubita lui Liviu Dragnea, Irina. Simpaticul jurat de la Antena 1 a numit-o pe aceasta “prima femeie a țării”, considerând-o un exemplu pentru tinerele românce.

Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație! Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!, a scris Mihai Bendeac.

Urmăriți Impact.ro și pe