Liviu Dragnea cere ajutorul românilor pentru noul partid. Mesajul transmis de fostul lider PSD

Beatrice Dumitru 01.11.2021, 18:45
Liviu Dragnea cere ajutorul românilor pentru noul partid. Mesajul transmis de fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fost eliberat din închisoare în luna iulie. Pentru că statutul PSD, partidul pe care l-a condus timp de 4 ani, nu îi permite să se întoarcă, el susține acum o formațiune nou înființată. Acesta a precizat că principalul obiectiv al partidului este bunăstarea românilor.

„Țara zace în deznădejde și sărăcie, în boală, în disperare”

Formațiunea pe care o susține Liviu Dragnea și înființată în urma demersurilor colaboratorului său, Codrin Ștefănescu, se numește Alianța Pentru Patrie. Fostul lider social-democrat a precizat că numele a fost ales chiar de el și că va face multe lucruri pentru acest partid.

Liviu Dragnea cere ajutorul românilor pentru noul partid. Mesajul transmis de fostul lider PSD
Liviu Dragnea susține o nouă formațiune politică.

Liviu Dragnea susține că partidul nou înființat are ca principal obiectiv bunăstarea românilor, iar programul de guvernare se va baza pe resursele naționale. Într-o postare pe Facebook, Liviu Dragnea cere ajutorul românilor pentru partidul nou înființat.

Țara zace în deznădejde și sărăcie, în boală, în disperare. Ne mor părinții și copiii din cauza incompetenței criminale a celor ce ne conduc. Dar interesele lor nu pot fi mai presus decât ale românilor! Trebuie să îi oprim acum și să le arătăm că acest popor nu pleacă capul și nu tace!
Împreună, pentru patrie și pentru viitorul nostru, al tuturor, vom pune capăt acestei nenorociri!”, scrie Liviu Dragnea pe pagina de socializare.
„Românii zac în sărăcie, în boală, în deznădejde. Spitalele nu mai fac față cazurilor de îmbolnăviri COVID, secțiile ATI sunt ocupate la capacitate maximă, românii mor cu zile pentru că medicii nu au medicamentele care le-ar putea salva viața. Sistemul sanitar este în colaps, iar țara trăiește o catastrofă umanitară!”, a scris și Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare

În mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamant într-un dosar de angajări fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Fostul lider social-democrat i-a determinat pe șefii acestei instituții să angajeze fictiv două membre PSD.

Liviu Dragnea a petrecut doi ani și două luni în închiosoare până la decizia Tribanului Giurgiu, care a acceptat cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD.  Acesta a declarat la ieșirea din penitenciar că se consideră un deținut politic, iar despre PSD a spus că a devenit un partid de lași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...