Ce a putut să spună Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin, chiar în fața camerelor TV. Colegii au crezut că nu aud bine

Ioana Bucur 10.12.2021, 12:30

Întâlnire de gradul zero pe platoul unei celebre emisiuni TV. Una dintre cele mai vechi rivalități din showbiz-ul românesc a avut un nou episod cu totul neașteptat. Colegii au rămas fără replică în momentul în care au auzit ce a putut să spună Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin. Momentul a fost surprins de camerele de filmat.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, întâlnire de gradul zero

Al doilea sezon al emisiunii pe care PRO TV a mizat pentru grila de toamnă a ajuns la final. După patru demascări absolut spectaculoase, „Masked Singer România” și-a ales câștigătorul.

Dintre toate personajele bizare care au urcat pe scena show-ului, Muma Pădurii i-a lăsat pe toți fără nicio bănuială legată de identitatea vedetei din spatele măștii.  O bătrână gârbovită și plină de mister, dar cu multă energie și emoție, așa a fost în acest sezon personajul despre care Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu nu au știut dacă e femeie sau bărbat.

Ei bine, masca a căzut, iar adevărul i-a lăsat fără cuvinte de jurați, în special pe Mihaela Rădulescu, care tocmai îi făcuse o declarație pe care este posibil să o regrete acum. Muma Pădurii de la „Masked Singer România” era nimeni alta decât Andreea Marin.

„N-a fost o experiență ușoară, dar a fost atât de plăcută încât tot ceea ce a fost dificil a fost depășit de bucuria de a face spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Avantajul meu a fost vocea groasă pe care am reușit să o fac, deși n-a fost deloc ușor pentru mine, nefiind cântăreață, însă cred că adugând acest timbru am reușit să fac o voce pe care nici măcar eu nu o recunosc”, a spus Andreea Marin.

Ce a putut să spună Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin, chiar în fața camerelor TV

Muma Pădurii a păcălit-o pe jurata „Masked Singer România”

Fără să își dea seama cine era în fața ei, mărturisirea făcută de Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin este total neașteptată, mai ales dacă ne gândim la conflictele celor două.

„I-am declarat iubirea din prima zi”, a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii înainte de demascare.

Marea finală „Masked Singer România” a fost lider de audiență, transmit reprezentanții PRO TV. Show-ul a înregistrat 7.7 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 21.1% share, pe segmentul de public format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

La nivelul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, PRO TV a fost lider și a avut aseară, în intervalul orar 20:27 – 22:55, 8.2 puncte de audiență și 21.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.5 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...